Sızıntılara Göre Xiaomi Mi 10 Pro 16 GB RAM İle Gelecek

Sızıntılara Göre Xiaomi Mi 10 Pro 16 GB RAM İle Gelecek

Şubat ayının muhtemel olarak ikinci haftasında piyasaya sürülmesi beklenen Xiaomi Mi 10 serisi ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Buna göre Xiaomi Mi 10 Pro, 16 GM RAM ile gelebilir.

Son zamanlarda Xiaomi Mi 10 serisi ile ilgili pek çok sızıntı ile karşı karşıya kaldık. Bu sızıntılar ile ilgili en son gelen ise hepimizi biraz heyecanlandırdı. Çünkü sızıntı içerisinde Xiaomi Mi 10 Pro’nun ekran görüntüsü bulunuyordu. Ekran görüntüsünün bulunduğu kısım ise “hakkımızda” kısmı oldu. Telefonun gerçekleşen bu sızıntısına göre önemli özellikleri fark ettiğimizi söyleyebiliriz. Çünkü telefonun sızıntıda 16 GB RAM ile 512 GB depolama alanında sahip olacağı söyleniyor. 16 GB RAM bildiğiniz üzere oldukça yüksek ve bu özellik herhangi bir cihazda bulunmuyor. Birkaç cihazda ise Xiaomi Mi 10 Pro’ya yakın olarak 12 GB RAM bulunmaktadır. Ancak tüm bu detaylar, telefonun daha şimdiden popüler olmasına sebep oldu.

Görüntüye detaylı bir şekilde bakıldığında, bazı durumların ise şaşırtıcı gelmediğini de anlayabiliyoruz. Çünkü görüntüde de olduğu gibi telefonun Qualcomm Snapdragon 865 yonga seti ile piyasaya sürüleceğini biliyorduk. Full HD+ ekran ile beraber 6.4 inçlik bir ekran boyutu ise şaşırtıcı özellikler arasında değil. Bu özelliklerin geleceği konusunda hepimizin bilgisi mevcuttu. Ancak elbette ki sızan ekran görüntüsü ile bu kesinleşmiş oldu.

Xiaomi Mi 10 Pro ve Sızan Ekran Görüntüsü

Telefonun 120 Hz ekran yenileme hızı ile geleceği bilinen bir gerçekti ancak bunun akabinde gelen kamera özellikleri ise herkesin heyecanını katladı. Çünkü arka tarafta bulunan dört kameranın en büyüğünün 108 MP olduğu dikkatlerden kaçmıyor. Bu özelliğin Mi Note 10 ve Mi Note 10 Pro’da gördük ancak Xiaomi Mi 10 serisine entegre olup olmayacağı konusunda ise net bilgiler mevcut değil.

Bunlara ek olarak 5250 mAh batarya kapasitesi ve 65W hızlı şarj teknolojisinin sertifikalı olarak sunulduğunu da öğrendik. Telefonun bu teknoloji ile 35 dakikadan kısa bir süre içerisinde %100 oranında şarj olması bekleniyor. Tüm bu özelliklerin net bir şekilde tanıtılması için de, Şubat ayının ikinci haftasını beklememiz gerekmektedir.

Exit mobile version