Redmi K20 Pro Premium Tüm Zamanların En Ucuz Fiyatıyla Piyasaya Sürüldü

Redmi K20 Pro Premium Tüm Zamanların En Ucuz Fiyatıyla Piyasaya Sürüldü

Xiaomi, Redmi K30’un satışlarını Çin’de gerçekleştirmeye başlasa da, Redmi K20’nin pazar payı da hiç azımsanacak derecede değil. Çünkü piyasaya bakıldığında oldukça yüksek miktarda Redmi K20 serisi telefonlar ile karşılaşılabilmektedir.

Piyasada yüksek miktarda K20 telefonun bulunması ve bu telefonların da satışının gerçekleştirilmesi, elbette ki Redmi K30 için pek çok faydayı ortaya çıkaracak. Burada en önemli husus ise, Redmi K30’un pazardaki rekabetinin üst seviyeye çıkarılması. Şirket böylece elde tuttuğu değer olan fiyat politikasını, en iyileştirilmiş dereceye getirecek. Bunun için de yeni yılını kutlamak adına şirket, Redmi K20 Pro Premium akıllı telefonun fiyatını 403 Dolara kadar düşürdü. Bu fiyatlar, Redmi K20 serisi meraklıları için oldukça avantajlı sonuçları da ortaya çıkaracak.

Redmi K20 Pro’nun gelişi, Xiaomi marka telefon meraklıları için oldukça mutluluk verici bir durum oldu. Çünkü telefon Qualcomm Snapdragon 855 yonga seti ile kutudan çıktı ve bundan sonra da güncelleştirilmiş modeli olan Qualcomm Snapdragon 855+ SoC tekrar hizmete girmiş oldu. Telefon ise şu anda uluslararası anlamda satışa sunulmuş olmakla beraber, Xiaomi’nin kendi çevrimiçi mağazasına bakıldığında, 12 GB RAM + 512 GB depolama alanı ile karşımıza çıkıyor.

Xiaomi Redmi K20 Pro Premium ve Uygun Fiyat Avantajı

Xiaomi’nin en önemli alt markalarından biri olan ve aynı zamanda Xiaomi’den bağımsız olarak da çalışan Redmi, piyasaya çıkardığı Redmi K20 Pro Premium modelini ilk önce 3199 CNY’den satışa sundu. Akabinde gerçekleştirilen indirimlerle de telefon önce 2999 CNY’ye, bundan sonra da daha uygun bir fiyata düşmüş oldu.

Xiaomi’nin en önemli serilerinden biri olması beklenen Xiaomi Mi 10 serisi, Şubat ayında tanıtımı gerçekleştirilerek piyasaya sürülecek. Bununla beraber yan markası olan Redmi de Qualcomm Snapdragon 855 yonga setini çalıştırması düşünülen Redmi K30 Pro’yu piyasaya sürmesi beklenmektedir. Bu iki akıllı telefonun da sektör bazında lider konumda yer almak için yarışması beklenen iddialar arasında yer almaktadır. Önümüzdeki günlerde ortaya çıkan sızıntılar ve Şubat ayında piyasaya sürülmeleri vasıtası ile bu iddiaların derecesi de öğrenilmiş olacak.