Xiaomi Redmi 8 ile Note 8 Pro İçin Yeni Renk Seçenekleri Sunuldu

Redmi 8 ile Note 8 Pro İçin Yeni Renk Seçenekleri Sunuldu

Xiaomi akıllı telefon üreticisinin belirli renkler çerçevesinde sunduğu Redmi 8 ile Redmi Note 8 Pro’ya yeni renk seçenekleri eklendi. Yeni renkler kullanıcıları şuan için heyecanlandırmakla beraber, bu renklerin piyasaya sürülmesi için belirlenen tarih, yarın yerel saatle 10:00.

Xiaomi’nin en önemli akıllı telefonlarından biri olan Redmi 8 ile Redmi Note 8 Pro, yeni renk seçenekleri ile gündeme geldi. Buna göre telefonu almak isteyen teknoloji tutkunları; Phantom Red ve Twilight Orange renk seçeneklerine riayet ederek akıllı telefonları alabilecek. Redmi 8 için 115 Dolar fiyatına ek olarak 4 GB + 64 GB sürümü gelmekle beraber, Redmi Note 8 Pro için ise 6 GB + 128 GB ve 8 GB + 128 GB sürümleri 200 ile 230 Dolar fiyatla piyasaya sürülecek.

Xiaomi Redmi 8 Snapdragon 439 SoC işlemciye sahipken, 5000 mAh de batarya kapasitesi bulunacak. Bunun yanında 18W hızlı şarj teknolojisi de telefonun diğer özellikleri arasında. Redmi 8’e kamera yönünden bakılacak olursa, arka taraftaki 2 adet kamerası dikkat çekmektedir.

Bunun yanında Xiaomi Redmi Note 8 Pro, 4500 mAh batarya kapasitesine sahip bir şekilde geliyor. İşlemcisi ise Xiaomi Redmi 8’den farklı olarak Helio SoC olarak belirlenmiş durumda. Aynı zamanda Redmi 8, 6.22 inç ekran boyutuna sahip olurken, Redmi Note 8 Pro ise 6.53 inç ekran boyutuna sahip durumda. Ancak Redmi Note 8 Pro, Redmi 8’den farklı olarak dörtlü bir kamera teknolojisine sahip olacak. Redmi 8’de olduğu gibi Redmi Note 8 Pro’nun da 18W hızlı şarj teknolojisine sahip olduğunu açık bir şekilde görebiliyoruz.

Yeni Renklerin Satışlara Etkisi

Redmi 8 ve Redmi Note 8 Pro, yeni renk seçenekleri ile gündeme gelmesine karşın, satış konusunda da patlama yapması bekleniyor. Phantom Red ve Twilight Orange renkleri ile yarın yerel saatle 10:00’da satışa sunulacak olan akıllı telefonlar, şuan için Xiaomi severler tarafından merakla bekleniyor. İlerili süreçlerde ise Xiaomi marka akıllı telefonların gelişimi ve özellikleri bakımından yeni adımların atılması da sürpriz olarak karşımıza çıkmayacak.