Poco X2 Netleşti ve Önümüzdeki Hafta Geliyor

Poco X2 Netleşti ve Önümüzdeki Hafta Geliyor

Xiaomi ile beraber çalışmalarını sürdürerek, Pocophone F1’i piyasaya süren Poco, artık Xiaomi’den bağımsız olarak bir telefon çıkarmaya hazırlanıyor. Ancak bu telefonun hangisi olacağı hakkında net bilgiler bulunmadığı için, farklı sızıntılar gündeme gelmekteydi.Gelen haberlere bakıldığında ise piyasaya sürülecek ikinci Poco marka telefon, Poco X2 olacak.

Poco markasının resmi Twitter Hindistan hesabından bugün sabah saatlerinde gelen bir duyuruya göre, artık piyasaya sürülmesi beklenen telefonun Poco X2 olacağı açıklandı. X2’nin piyasaya sürülmesi, X1 hakkında bazı soruları gündeme getirse de, X1 isminde bir Poco marka telefon yok. Tıpkı Redmi K serisinde olduğu gibi. Çünkü K20 ve K30 çıkarılmasına karşın, K10 isimli bir telefon mevcut değil. Zaten Pocophone F1’den sonra Poco X2, Poco markasının ikinci telefonu olacak.

Poco Hindistan Twitter hesabından gelen duyuruda, telefonun ne zaman geleceği de belirtilmiş ve bu zaman 4 Şubat olarak eklenmiş. 4 Şubat Salı günü gelmesi beklenen telefon, Şubat ayının hızlı başlangıcı için önemli bir adım olacak. Zira Şubat ayı içerisinde Xiaomi Mi 10 serisi gibi pek çok telefon çıkarılacak.

Poco’nun İkinci Telefonu Poco X2

Poco X2’nin tanıtımının gerçekleştirilmesinden önce bazı detayların öngörüldüğünü söyleyebiliriz. Bunlar arasında en çok dikkat çeken, telefonun yüksek bir ekran yenileme hızına sahip olacağı. Bu hız Redmi K30’daki gibi 120 Hz olacak. Aynı zamanda telefonda 6 adet kamera da gelecek. Bu kameralardan 4 tanesi arka tarafta bulunurken, iki tanesi de ön kamera olarak telefonun tasarımında ve özellikleri arasında yer alacak. Özellikle Sony IMX686 ana kameraya sahip olması beklenen Poco X2, 64 MP kamera özelliğini de içerisinde barındıracak.

Telefonun aynı zamanda Qualcomm Snapdragon 730G işlemciye sahip olması de beklenen özellikler arasında. Sıvı soğutma özelliği ve hızlı şarj teknolojisine entegre olacak olan Poco X2, bu özellikleri ile daha piyasaya sürülmeden dikkat çekmiş durumda. Tanıtımının 4 Şubat Salı günü gerçekleştirilmesi beklenirken, bu zamana kadar bazı detayların da gün yüzüne çıkması öngörülen durumlar arasında yer almaktadır. Diğer tüm detaylar, tanıtım ile ortaya çıkacak gibi duruyor.

Exit mobile version