Poco X2 İçin Yeni Özellikler Sızdırıldı

Poco X2 İçin Yeni Özellikler Sızdırıldı

2018 yılının Ağustos ayında Pocophone F1 ile piyasada adını duyuran Poco, bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde Xiaomi’den ayrıldı. Artık Redmi gibi farklı bir marka olarak üretimlerini sürdürecek. Bu gelişme üzerine de uzun zamandır piyasaya sürmeyi hedeflediği telefonun Poco X2 olduğunu açıklayan marka, tüm gözleri üzerine çekmiş durumda.

Pocophone F1’den sonra hangi telefonu çıkaracağı merak konusu olan marka, geçtiğimiz günlerde resmi olarak Poco X2’yi piyasaya süreceğini açıkladı. Telefonun tanıtımın ise 4 Şubat’ta yapılacak. Poco X2’nin, Hindistan’da bulunan Flipkart aracılığıyla satılacağı bilinmekle beraber, telefonun 120 Hz Reality Flow ekranına sahip olacağı da gelen bilgiler arasında. Zaten bu bilginin resmileşmesi de çok geçmeden sağlanmıştı. Bunun üzerine bir açıklama gerçekleştiren Flipkart, Poco X2’nin 27W hızlı şarj teknolojisine entegre olacağını da söyledi.

Diğer teknik özellikler ile ilgili net bir sonuç elde edilmese de, doğrulanan bilgilerin de güvenlilik derecesi oldukça yüksek. Daha şimdiden bu özellikler telefonun meraklılarını heyecanlandırmış durumda. Hindistan’da bulunan bir yayın tarafından açıklanan bilgide ise farklı bir durum söz konusu. Bu yayında açıklanan bilgi, Poco X2’nin 6.67 inç ekrana sahip olacağı. Üstelik arkada dörtlü bir kamera sistemi bulunacak ve telefonda 64 MP Sony IMX686 ana kamera yer alacak.

Poco X2 ve Teknik Özellikleri

Poco X2’nin elimizde yer alan görüntüsüne bakıldığında, Redmi K30 ile bazı benzerliklere sahip olduğunu görebiliyoruz. Ayrıca Poco X2’nin fiyatı da bazı kaynaklara göre belirlendi. Buna göre fiyat, 18999 INR olacak. Yani bu fiyat 265 Dolara tekabül ediyor. 6GB RAM ile 64 GB depolama alanı olan model dışında bir modeli olup olmayacağı hakkında ise kesin bilgiler mevcut değil. Ancak farklı modellerin bulunacağı ise beklenen durumlar arasında yer almaktadır.

Tüm bu belirtilen özelliklere bakıldığında, Redmi K30 ile Poco X2’nin benzerlikleri dikkatlerden kaçmamaktadır. Ancak Redmi K30’un Poco markalı bir versiyonu olabileceği de bazı kaynaklardan gelen bilgi konumunda. 4 Şubat’a kadar nihai kararın verilmeden önce, daha net sızıntıların gündeme gelmesi de bekleniyor. Ancak elbette ki tanıtıma kadar tüm özelliklerin öğrenilmesi de beklenmiyor.