Poco, Şubat Ayında İkinci Akıllı Telefonunu Piyasaya Sürmeye Hazırlanıyor

Poco, Şubat Ayında İkinci Akıllı Telefonunu Piyasaya Sürmeye Hazırlanıyor

Xiaomi’nin alt markalarından biri olan ve bir süre önce bağımsız bir marka olarak faaliyetlerini sürdüren Poco, çıkaracağı telefon ile ilgili bir poster yayımladı. Postere bakıldığında, Poco’nun önümüzdeki ay içerisinde bir telefon piyasaya süreceği anlaşılmaktadır.

Batı Avrupa’da en büyük 4. akıllı telefon üreticisi konumunda olan Xiaomi, Pocophone F1’i piyasaya sürerek, gözleri üzerine çekmişti. Çünkü telefon, haleflerine bakıldığında oldukça iyi bir tasarıma sahip olmakla beraber, etkin özelliklerini de içerisinde barındırıyordu. Zaten Pocophone F1, Poco’nun Xiaomi ortaklığında çıkardığı tek telefon sınıfında. Şubat ayında piyasaya sürülecek telefon ise, Poco’nun Xiaomi’den bağımsız olarak üreteceği ilk telefon olacak. Xiaomi ortaklığında çıkarılan Pocophone F1’in fiyat ve performans açısından üst düzey bir telefon oluşu, kullanıcıların oldukça aktif bir fayda elde etmesini sağlamıştır. Bu nedenle de yeni çıkarılacak olan telefon, pek çok avantajı bünyesinde barındıracak gibi.

Poco’nun resmi Hindistan Twitter hesabının paylaştığı gönderideki postere göre, önümüzdeki ay Pocophone markasının yeni telefonunun çıkması bekleniyor. Poco markasının Hindistan genel müdürü olan Manmohan Chandolu, önümüzdeki ay telefonu piyasaya süreceği sözü ile de bu hususta ne kadar önemli adımların atıldığını göstermiştir. Böylece Poco markasının Şubat ayında yeni bir telefonu piyasaya süreceğine kesin gözüyle bakılmaktadır.

Pocophone F2 Şubat Ayında Piyasaya Sürülecek

Fiyat açısından uygun bir seviyede olması beklenen telefon, Pocophone F1’in halefi olacağı için, pek çok farklı etkin özelliği de bünyesinde barındırması bekleniyor. Bu denli özellikli ve uygun fiyatlı olan telefon, önümüzde ay içerisinde piyasaya sürülecek gibi. Zaten uzun zamandır Poco’nun, Pocophone F2 üzerinde çalışma gerçekleştirdiği bilinmekle beraber, bu çerçevede Pocophone F2 için marka başvurusu da gerçekleştirilmişti.

Şirketin Pocophone F1 için marka başvurusu yapmasından 2 ay sonra, Pocophone piyasaya sürülmüştü. Bu nedenle geçtiğimiz zamanlarda Pocophone F2 için marka başvurusu yapıldığı için, Şubat ayında Pocophone F2’nin piyasaya sürülmesi beklenmektedir. Bu telefon net bir şekilde Pocophone F2 olmasa da, büyük ihtimalle Pocophone F2 olacak gibi. İleriki günlerde ise telefonun hangisi olacağına yönelik net bilgilerin ortaya çıkması da beklenmektedir. Böylece daha rahat yorumlar yapmak kolaylaşacak.