Poco F2 Lite Canlı Gösteriminde Bir Sürpriz Ortaya Çıktı

Poco F2 Lite Canlı Gösteriminde Bir Sürpriz Ortaya Çıktı

Xiaomi’den bağımsız bir marka olduktan sonra üst üste sürpriz hamlelere imza atan Poco, Xiaomi Hindistan genelinde de büyük bir değer kazandı. Kazandığı bu değer çerçevesinde de bazı temel hususları göz önüne çıkmış oldu.

Poco F2 Lite, Poco markasının satışa çıktıktan sonra Pocophone F1 kadar değerli bir markası olması bekleniyor. Bunun en önemli sebebi ise, telefonun içerisinde bulunan özelliklerdir. Özelliklerin ve değerlendirmelerin ortaya çıkmasına paralel olarak yeni görüntülerin de sızdırılmaya yüz tutulması, telefonun merak konusu olmasına yol açmıştır. Bunun üzerine Poco F2 Lite ile ilgili canlı görüntüler, şaşırtıcı bir özellik eklemesi çerçevesinde Youtube’a eklendi.

Selfie kamera özelliği için ön kısımda su damlası çentiğinin bulunması, güzel bir tasarımsal özellik konumunda. Buna ek olarak çeşitli özellikler ile de ön plana çıkan Poco F2 Lite, Qualcomm Snapdragon 765G işlemciye sahip. Bu işlemci telefonun değerine değer katıyor. Eklemeler ve değişiklikler düşünüldüğünde ise 6 GM RAM kapasitesinin olmasının beklendiği telefon, 5000 mAh kapasitede batarya alanına sahip. Bu özellik telefonun batarya kapasitesinin ne kadar etkin olduğunu gösteriyor.

Pocophone F2 İle Poco F2 Lite İlişkisi

Pocophone F2 ile ilgili haberlerin çeşitlilik göstermesi ve insanların heyecanlı olması dikkatlerden kaçmazken, 5G destekli Poco F2 Lite gündeme geldi. Youtube’da bir hesap, ön plana çıkan Poco F2 Lite’ın özellikleri ve raporları ile ilgili bilgi paylaştığı için, telefonun merak konusu olması da sürpriz olmayacak.

Poco F2 Lite ile ilgili ortaya atılan bilgiler ve görüntüler ön plana olurken, bu değerlerin sahte olması ihtimali de bulunuyor. Çünkü Xiaomi Redmi K20 için çekilen görüntülerden bir kesit olma ihtimali de ön planda.

İşlemci, RAM ve bunun gibi pek çok özellik ile ön planda olan Poco F2 Lite, kamera özellikleri ile de kullanmak isteyenleri sevindiriyor. Xiaomi’nin Poco için güncellediği MIUI sürümü ise, Poco F2 Lite’a değer katan hususlardan bir diğeri konumunda. Meydana getirilmesi planlanan ve üzerinde çeşitli değişikliklerin yapılmasını sağlanan Poco F2 Lite, zamanla bu alandaki sayılı telefonlar arasına girecek.

Exit mobile version