MIUI Launcher Alpha, Mi Cihazlar için Uygulama Çekmecesini Yeniden Getirme Kararı Aldı

MIUI Launcher Alpha, Mi Devices için Uygulama Çekmecesini Yeniden Getirme Kararı Aldı

Xiaomi’nin en önemli destekçisi olan Android tabanlı işletim sistemi MIUI, yeni özellikleri ile kullanıcılarına çeşitli deneyimler sunuyor. Yeni özellikler ve uzun zamandır var olan başarısı sebebi ile büyük kitleler tarafından beğeni ile karşılandı.

Xiaomi’nin Android tabanlı işletim sistemi olan MIUI, yeni özelliklerini bünyesine kazandırıyor ve Android sürümüne farklı teknik değerler de yüklüyor. Ancak eski bir uygulama çekmecesi özelliğine ise pek çok farklı özellik ekleyemedi. Bunun üzerine Xiaomi, son MIUI Launcher Alpha sürümünde, uygulama çekmecesi ile de beraber yeni özellik sunup, uygulama çekmecesini geri getirmeye çalışıyor.

Çin’in en önemli akıllı telefon üreticilerinden biri olan ve Batı Avrupa’da en çok tercih edilen dördüncü akıllı telefon üreticisi olan Xiaomi, içerisinde bulunduğumuz günün gecesinde, MIUI Launcher Alpha 4.16.0.1457’yi piyasaya sürdü. Bu sürüm, belirli özellik ve değerleri gündeme getireceği gibi, bazı özellikleri de tekrar ekleyecek. Uygulama çekmecesi, ana ekran düzeni ve değiştirme yeteneğini barındıran pek çok şey, bu sürüm çerçevesinde eklenmiş olacak.

MIUI Launcher ve Uygulama Çekmecesi

MIUI arayüzünde etkin olarak bulunmayan uygulama çekmecesi, ana ekran menüsünde gezinmeniz ve ayarlamanız sayesinde geri getirilebiliyor. Aynı zamanda tüm uygulamalarınızı bir hizada toplamak, bir düzen dâhilinde tutmak isterseniz, bunun için uygulama çekmecesini kullanabilirsiniz. Tüm bunları “Varsayılanlar” içerisine girdiğinizde karşınıza çıkan “Uygulama Çekmecesi” seçeneğinden kolay bir şekilde yapabilirsiniz.

Yalnızca Ana Ekran seçeneği ile ilgili sorun yaşıyorsanız ve artık kullanmak istemiyorsanız, bunun için son olarak güncelleme alan MIUI Launcher Alpha’yı kullanabilirsiniz. Yüklemeyi gerçekleştirip, modu değiştirdiğinizde, tüm bu avantajlardan aktif bir şekilde faydalanma şansı elde edebilirsiniz.

MIUI Launcher Alpha’nın son güncellemesinin bu olmadığını da bilmelisiniz. Bunun yanında yeni güncellemeler de gelecek. Kararlı bir yeni özelliğin gelmesini beklediğiniz takdirde, Alpha derlemesini kullanmayabilirsiniz. Bunun için MIUI, kullanıcılarına pek çok farklı avantajı en etkin şekilde sunuyor. Zaten hali hazırdaki yeni kararlı sürümün sağladığı faydalar da elbette ki artacaktır. Bu nedenle belirli bir süre beklediğiniz takdirde, bahsedilen tüm faydaları kolay bir şekilde elde etme şansı yakalarsınız.