MIUI 11 Güncellemesi Bulunan Xiaomi ve Redmi Telefonlarda Artık Uygulama Çekmecesi Kullanılabilecek

MIUI 11 Güncellemesi Bulunan Xiaomi ve Redmi Telefonlarda Artık Uygulama Çekmecesi Kullanılabilecek

Artık Xiaomi ve Redmi markalı telefonlarda, standart uygulama listesi, yapılacak ufak tefek adımlar ile App Drawer’a değiştirilebilecek. Bu önemli adım, şimdiden Xiaomi ve Redmi telefon sahiplerini oldukça sevindirecek.

MIUI 11 güncellemesi gelen Xiaomi ve Redmi markalı telefonlarda, uygulama değişikliğinin yapılması için gerçekleştirilen ilk adım, geçtiğimiz yılın Kasım ayında gerçekleştirilmişti. Gerçekleştirilen bu ilk adımda Xiaomi, ana ekranda bulunan uygulama çekmecesinin, uygulama listesini değiştirmesine izin verdi. Yeni gelen bu özellik ise, akıllı telefonların yalnızca CN sürümü için mevcut. Şimdi ise artık bu özellik tamamen değişti. Uygulama çekmecesinden artık uygulama listesi istenildiği gibi kolay ve etkin bir şekilde düzenlenebilecek.

Xiaomi ve Redmi Telefonlarda Uygulama Çekmecesi ile Uygulama Listesinin Değiştirilmesi

Uygulama çekmecesi için gelen güncelleme, pek çok aktif özelliği gündeme getirdiği için, Xiaomi ve Redmi kullanıcıları oldukça memnun durumda. Çünkü artık bu güncelleme ile uygulama listesi talep edildiği gibi düzenlenebilecek. Bu güncellemede gelen özelliğin kullanılabilmesi için de bazı değerlerin akıllı telefonlarda bulunması gerekiyor. Peki, nedir bu değerler?

Yukarıda, uygulama çekmecesi ile uygulama listesinin nasıl düzenleneceği açık bir şekilde ortadadır. Zaten Xiaomi ve Redmi markalı telefonlara gelen aktif bir özellik olduğu için, kullanıcılar şuan için bu özellikten gayet memnun durumda. Uygulama kategorilerini yönet sekmesinden yapacağınız tüm değişiklikler, sizlere her türlü avantajı sağlayacağı için, güncellemenin getirdiği bu avantaj kullanıcıları memnun ediyor.

Yeni uygulama çekmecesi ile telefonunuzda yapacağınız uygulama listesi değişiklikleri, sizlere pek çok avantajı sağladığı gibi etkin özellikleri elde etme şansı da sunacaktır. Xiaomi ve Redmi markalı akıllı telefonlara sunulan bu özellik, akıllı telefon tutkunları tarafından memnuniyetle karşılandı. Çünkü bu şekilde uygulamalardaki tüm karışıklıklar önlenebilecek.