İlk Xiaomi Mi 10 Pro Canlı Görüntüleri

İlk Xiaomi Mi 10 Pro Canlı Görüntüleri

Xiaomi’nin aylardır beklenen serisi olan Xiaomi Mi 10, pek çok sızıntı ile gündeme gelmesine karşın, ne yazık ki net sonuçlar elde edilememiştir. Ancak serinin 11 Şubatta tanıtımının yapılmasına kesin gözüyle bakılırken, bu tanıtım içerisinde Xiaomi Mi ve Mi 10 Pro’nun yanında bir telefon daha olabilir.

Önümüzdeki ay tanıtımı yapılıp piyasaya sürülmesi beklenen Xiaomi Mi 10 serisi, yeni sızıntılar ve görüntüler ile gündeme gelse de, piyasaya sızdırılan renderlardan daha farklı bir görünümü olduğu konuşuluyordu. Bu renderlarda, telefonun arka tasarımının Mi 9’a benzediğini gördük. Ancak tamamen Mi 9’a benzediğini söyleyemeyiz. Çünkü telefonun arka kısmının sol üst tarafına dikey şekilde konumlandırılmış 4 adet kamera ve bu kameraların üzerinden giden şerit, Xiaomi Mi Mix Alpha’yı andırıyor.

Telefonun ışık ve flaş dengesine bakıldığında, iki farklı ışık tonuna sahip bir Led flaşın olabileceğini tahmin ediyoruz. Bu özelliklerin yanı sıra telefonun perakende kutusu içerisinde ve dışarısında bazı görüntülerinin de ortaya çıkması, telefon adına farklı duyguların elde edilmesine sebep oldu. Zaten telefonun daha önce tanıtım posteri ve bazı görüntülerini de elde ettiğimiz için, Xiaomi Mi 10 serisi ile ilgili daha farklı düşünebiliyoruz. Özellikle bahsedilen serinin içerisinde; Xiaomi Mi 10, Mi 10 Pro ve 5G özellikli üç farklı modelin bulunması da öngörülen bazı değerler arasında yer almaktadır.

Xiaomi Mi 10 Serisinin Canlı Görüntüleri

Fotoğraflarda da görüldüğü üzere, alt kısımda bir adet hoparlörün olduğu ve buna ek olarak SIM kart yuvasının yanında USB-C bağlantı yuvasının da olduğu görülüyor. Üst tablasına bakılacak olursa; hoparlör, mikrofon ve IR blaster olduğu da açık bir şekilde fark edilmektedir. Söylentiler ve ortaya atılan iddialara göre, telefonun hızlı şarj özelliğine uygun olarak bir şarj cihazını da bu görüntüler arasında buluyoruz. Bu şarj cihazının gücü ise 65W olarak ayarlanmış durumda.

Yakından incelendiğinde, telefonun kamerasının 64 MP değil de, 108 MP olduğunu da görüyoruz. Xiaomi Mi 10 Pro’nun fotoğrafının başka bir Xiaomi Mi 10 Pro ile çekildiğini, alt taraftaki filigran ile anlıyoruz. Böylece telefonun kamerasının iyi bir ölçeğe sahip olduğu da aşikâr.

Exit mobile version