Black Shark 2 Pro 8GB RAM İle Çin’de Piyasaya Sürüldü

Black Shark 2 Pro 8GB RAM İle Çin'de Piyasaya Sürüldü

10 Ocakta Black Shark 2 Pro akıllı telefonun 8GB RAM özellikli modelinin piyasaya sürülmesi için gerekli olan ön siparişler alındı ve tüm hazırlıklar da gerçekleştirildi. Planlanana göre Xiaomi Black Shark 2 Pro’nun 8GB RAM kapasiteli modeli Çin piyasasında 391 Dolara alınabilir.

Xiaomi’nin en önemli telefonları arasında giren ve üstün RAM kapasitesi ile dikkat çeken Black Shark 2 Pro, 8GB RAM kapasitesi ile Çin’de piyasaya sürüldü. Telefonun henüz uluslararası anlamda piyasaya sürülmediğini açık bir şekilde söyleyebiliriz. Çünkü 8 GB RAM’i olan bu telefon, Xiaomi severleri oldukça heyecanlandırdı ve gösterimi açısından Çin’de satışa çıkarıldı. 8GB’lık modelinin ise önümüzdeki günlerde küresel pazarda da piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Geçtiğimiz yılın Temmuz ayında gerçekleştirilen tanıtıma göre telefonun 12 GB’lık varyantı satışa sunulmuş durumdaydı. Ancak bahsedilen bu özellikteki telefonların hiçbiri, Çin’in çevrimiçi piyasasında görülemiyor ve resmi listede de yer almıyor. Buradan hareketle akıllı telefon üreticisinin Black Shark 2 Pro oyun telefonunun 12 GB’lık versiyonunu geciktirdiğini görebiliyoruz. Aynı zamanda gerçekleşen bu gecikme, Black Shark 3 için de bir hazırlık olabilir. Detayların önümüzdeki günlerde netleşmesi beklenmektedir.

Black Shark 2 Pro ve 8GB’lık Varyantı

Xiaomi’nin en büyük ve nitelikli oyun telefonlarından biri olan Black Shark 2 Pro, 8GB’lık varyantı ile beraber, dâhili depolama birimiyle birlikte gelebilir. Piyasaya sürülen telefonların tek renginin elektrik siyahı olduğunu da görebiliyoruz. Bu oyun telefonunun fiyatı ise Çin piyasası için 391 Dolar çerçevesinde belirlendi. Yuan karşılığı ise 2699.

Tanıtımının yapıldığı süreçte, telefonun iki modeli de ortaya çıkarıldı. Bunlardan biri 12 GB RAM + 128 GB depolama alanı iken ikincisi ise, 12 GB RAM + 256 GB depolama alanı olanıdır. Bahsedilen bu iki modelin Çin piyasası için belirlenen fiyatları ise sırasıyla 434 ve 507 Dolar. Bunun yanında Xiaomi, Black Shark 3 akıllı telefonunu piyasaya sürecek olabilir. Üstelik fiyatının da 3000 Yuan olması bekleniyor. İlerleyen günlerde Black Shark serisi ile ilgili ortaya çıkan detaylara ve özelliklere de hep birlikte göz atacağız.