Android 10 Tabanlı MIUI 11 Beta Güncellemesi Alan Telefonlara Yenileri Eklendi

Android 10 Tabanlı MIUI 11 Beta Güncellemesi Alan Telefonlara Yenileri Eklendi

Xiaomi akıllı telefonlarına gelen Android 10 tabanlı MIUI 11 güncellemeleri, yeni telefonlara eklenmeye başladı. Buna göre pek çok telefona gelen bu beta sürüm, sağladığı faydalar ile ön planda olacak.

Xiaomi’nin son MIUI 11 ROM’u tüm Mi serisi akıllı telefonlara uygulanabilir seviyede. Ancak Android 10’dan bazı özellikleri almasına rağmen, tam anlamı ile Android 10’a entegre olmuş bir beta sürüm değil. Bu nedenle gelen güncelleme tamamen Android 10’u yansıtmıyor. Aynı zamanda Xiaomi, belirli bir süre önce; POCO F1, Redmi K20 Pro, Mi 9T Pro ve daha pek çok akıllı telefon için Android 10 tabanlı MIUI 11 sürümünü ekledi. Redmi Note 7, Redmi Note 8 Pro, Redmi K20, Mi 9T, Mi MİX 3 ve Mi 9 SE için piyasaya sürülen Android 10 tabanlı MIUI 11 sürümleri, bu süreçte başka telefonlara da eklenmeye başladı.

Mi 8 SE de bu güncellemeyi alan telefonlar arasına girmiş durumda. Mi 9T olarak Çin sınırları dışında piyasaya sürülen Redmi K20, MIUI 11’in kararlı beta sürümünü aldı. Bununla beraber Redmi Note 7’de Çin’in MIUI 11 kararlı beta sürümünü bünyesine ekledi.

Güncellemeler Android 10 Tabanlı MIUI 11’in Habercisi

Mevcut güncellemelerin peş peşe gelmesi bazı sevindirici sonuçların da meydana gelmesine sebep olacak gibi. Çünkü bu güncellemelerin art arda gelmesi, Android 10 tabanlı MIUI 11 güncellemesinin hızla yayılmasına sebep olacak. Şu an için bu güncellemeye tam anlamı ile entegre olamadıklarından dolayı, özelliklerin de tam anlamı ile aktarılmadığı ortada. Bu nedenle bazı hataların bulunması oldukça doğal karşılanabilir.

Aynı zamanda Android 10 tabanlı güncellemelerin denenmesi mümkün olduğu için, bu hususlarda telefonlarınızı kontrol edebilirsiniz. Şuan için beta sürümleri gelmiş olmasına rağmen, yakında yeni güncellemenin de gelmesi sürpriz olmayacak. Bu nedenle Xiaomi severler şuan için heyecanlı bekleyiş içerisine girmiş durumdalar. Her geçen gün daha fazla yeniliğin gündeme gelmesi, bu hususlarda bazı değerlendirmelerin de yapılmasına yol açtı. İlerili günlerde bu durumları daha net bir şekilde fark etme şansına sahip olacağız.