Xiaomi’nin Doğa Fotoğrafçılığı Yarışması

Xiaomi'nin Doğa Fotoğrafçılığı Yarışması

Xiaomi, her ne kadar teknolojik ürün üretme konusunda profesyonel olsa da, uzmanlık alanı yalnızca teknolojik ürünler değil. Ürettiği ürünlerde kullandığı uygulamalar ile teknoloji severlerin kalplerine girmeyi de başarıyorlar.

Bildiğiniz üzere Xiaomi, uygun fiyatlı akıllı telefonları ile biliniyor. Telefonlarda her türlü uygulama ve özelliğe sahip olunduğu gibi, uygun fiyatlı da olunca, talepler bu yönde ilerliyor. Bu anlamda Xiaomi’nin en önemli başarısı ise, geleceğe yönelik olarak yaptığı yatırımlar olarak karşımıza çıkıyor. Bu tür yatırımlar ilerledikçe, hem Xiaomi’nin ayakta kalmasını sağlayacak, hem de dijital dünyada eşine az rastlanır yatırımlara imza atılacak.

Kamera yönünden tasarımları ve özellikleri ile alkış alan Xiaomi, gelecekte gerçekleştireceği yatırımlarda da kamerayı geliştirmek için çalışacağını gösteriyor. Bunun en önemli belirtisi ise; Mi Note 10, Redmi Note 7, Redmi Note 8 ve Redmi Note 8 Pro, kamera yönünden şirketin ne kadar etkin bir çalışma gösterdiğini ortaya çıkarmıştır. Ayrıca bu durum, gelecekteki yatırımların da bu yönde olacağını gösteriyor.

Xiaomi’den Fotoğrafçılık Yarışması

Xiaomi yalnızca kamera özelliğinin iyi olması ile değil, bunun yanında ortaya koyduğu çeşitli etkinlikler ile de kullanıcılarının yüzlerini gülümsetiyor. Çünkü firmanın en önemli amacı her ne kadar teknolojik ürün üretmek olsa da, bunun yanında insanlar arasında sosyal bağların kuvvetlendirilmesi de Xiaomi’nin bir diğer amacı. Bunun için düzenlenen pek çok mobil fotoğrafçılık yarışması bulunmakla beraber, bunlara bir yenisi daha eklendi. ShotByMi yepyeni bir etkinlik kapsamı ile Xiaomi’nin destek verdiği yarışmalar arasında en sonuncusu olma özelliğini taşıyor. Peki, bu yarışmanın önemi nedir?

Xiaomi’nin Doğa Fotoğrafçılığı Yarışması

Xiaomi Redmi markalı akıllı telefonlarına sahip olanlar, ShotByMi fotoğrafçılık yarışmasına katılabiliyor. Böylece bu yarışma kapsamındaki tüm avantajlardan faydalanıp, sizler de yarışmanın birincilerinden biri olma şansına sahipsiniz.