Xiaomi’nin Akıllı Saat Devrimi

Xiaomi'nin Akıllı Saat Devrimi

Günümüz teknolojisinde diğer markalar ile arasındaki farkı iyiden iyiye açan Xiaomi’den akıllı saat hamlesi geldi. Buna göre Xiaomi, ürettiği bu akıllı saat ile hem özellikli bir ürünü, hem de şık bir tasarımı bir araya getirecek.

Xiaomi akıllı telefonlarla popüler olan bir marka olsa da, giyilebilir teknoloji alanında da kendini göstermeye devam ederek, popüler bir teknoloji markası olmaya devam ediyor. Aynı zamanda popülerliğinin giyilebilir teknoloji alanına sızması, Xiaomi’nin tutulan bir marka olmasının da önünü açtı. Buna detaylı bir şekilde bakacak olursak, Xiaomi Amazfit GTR bize yol gösterecektir. Çünkü bahsettiğimiz tüm bu özellikler ve tasarım, Amazfit GTR’de bizlere sunulmuş durumda. Peki, nasıl bir akıllı saat bu Amazfit? Gelin buna bir bakalım.

Amazfit GTR Xiaomi Akıllı Saati ve Özellikleri

Saat aldığınızda ondan beklentiniz saati göstermesi ve sonrasında bir de tarih özelliğinin olmasıdır, değil mi? Ama Xiaomi bunun çok üstüne çıktı. Bu saat bir asistan gibi. Yani sizin asistanlığınızı yapıyor. Kalp atışlarınızın normal olmayan seviyelere gelmesi durumunda harekete geçen bu saat, sizi uyararak, dikkatli olmanızı söylüyor. Bu özelliği ile popüler olmakla beraber, aşağıdaki özellikleri ile de 2020’nin unutulmaz ürünleri arasında girecek:

Yukarıda, Xiaomi marka akıllı saat olan Amazfit GTR’nin öneminden ve özelliklerinden sizlere bahsettik. Bununla beraber daha pek çok özelliği de içerisinde barındıran bu akıllı saat, tasarımı ile de görenleri kendine hayran bırakıyor. Ancak Xiaomi’nin bu tür değerlere önem verdiğini tahmin edince, şık tasarım sürpriz değil. Çünkü Xiaomi marka teknolojik ürünlerin tamamı şık bir tasarıma sahip olup, şık tasarımın arkasında olağanüstü özellikleri barındırmaktadır.