Xiaomi’den Fiyatı Şaşırtan Klavye ve Fare Seti

Xiaomi'den Fiyatı Şaşırtan Klavye ve Fare Seti

Akıllı telefonlar ile sınırlı kalmayan ürün yelpazesi ile popülaritesini artıran Xiaomi, uygun fiyatlı olarak bir klavye ve fare setini piyasaya sürdü. Klasik bir görünüme sahip olan bu set, özellikleri ve fiyatı ile Xiaomi severlerin dikkatini çekmiş durumda.

Xiaomi teknolojik ürünlerinin yanı sıra, çevre bilimleri arasında yeni bir ürün piyasaya sürmüş durumda. Bu ürün klavye ve fare seti olarak biliniyor ancak, kullanıcıların yalnızca ürüne bir set genelinde bakması yanlış. Çünkü her türlü profesyonelliği ön planda tutan Xiaomi firması, gerek uygun fiyatları, gerekse de kaliteli ürünleri ile tercih ediliyor. Şimdi de 14 Dolarlık fiyatı ile yeni bir kablosuz klavye ve fare seti sunarak, ürünlerinin geniş bir yelpazeye dayandığını gösteriyor. Bununla beraber kullanıcılar bu sette, klasik farelerde bulunan iki tuş ile bir kaydırma tekerliğine sahip olacaklar. Klavyede ise geniş bir alan bulunurken, 104 adet de tuş ile karşılaşacaklar.

Xiaomi Klavye ve Fare Setinde Dikkat Çekici Özellikler

Xiaomi’den Fiyatı Şaşırtan Klavye ve Fare Seti

Klasikleşmiş bir fare ve klavye tasarımı ile düzenlenmiş bu set, iş yerlerine has özellikler taşımaktadır. Buradan çıkarılabilecek en önemli sonuç ise, klavye ve farenin sade bir tasarıma sahip olmasıdır. Xiaomi’nin en önemli özelliğinin güç kapasitesi olduğunu hepimiz bildiğimiz için, tasarımının caydırıcı olmasına kesinlikle izin vermemeliyiz. Çünkü bu set aşağıdaki özellikleri kullanıcılarına oldukça başarılı bir şekilde sunuyor:

Şuan için uluslararası piyasaya açılmayan bu set, Çin’de satılmaya devam ediyor. Şık bir tasarım yerine sade bir tasarıma sahip olup, sadeliğin ön planda olduğu yerlerde tercih edilebilecek bu set, uluslararası pazara ne zaman açılacağı konusunda ise henüz herhangi bir bilgi mevcut değil.