Xiaomi’den Android 10 Güncellemesi Alacak Telefonların Sıralaması Geldi

Xiaomi'den Android 10 Güncellemesi Alacak Telefonların Sıralaması Geldi

Bundan önceki haftalarda pek çok Xiaomi akıllı telefona Android 10 tabanlı MIUI 11 güncellemesi gelmişti. Bunun çerçevesinde ise Xiaomi’den Android 10 güncellemesi alacak telefonların sıralaması geldi.

Gerçekleştirilen Android 10 güncellemesi ile akıllı telefon kullanıcılarının dert yandığı hatalar giderildi ve buna ek olarak bazı özellikler de Xiaomi marka akıllı telefonlara eklendi. Geçtiğimiz günlerde açıklanana göre Xiaomi Mİ9 ve Mi 9T Pro, Android 10 tabanlı MIUI 11 güncellemesi almıştı. Açıklanan bu durumdan sonra ise geçtiğimiz günlerde yeni bir güncelleme piyasaya çıktı. Mi 9T Pro için harika bir güncelleme Çin’de sürülmeye başlandı. Şuan için yalnızca Çin’de piyasada olan güncelleme, Google uygulamalarına entegre edilmesi ile birlikte, uluslararası boyuta ulaştırılacak.

Güncellemelerini pek çok telefona en iyi şekilde uyarlayan ve bu şekilde kullanıcılarını memnun eden Xiaomi, güncellemesini verdiği cihazlardan en önemlisi olarak Pocophone F1’i gösteriyor. Fiyat/performans açısından üst düzey olan bu cihaz, güncelleme ile beraber çok daha aktif özellikler kazanmış durumda.

Güncelleme Alacak Olan Diğer Xiaomi Markalı Akıllı Telefonlar

Güncellemeleri en kısa sürede alması beklenen aşağıdaki cihazlar, Xiaomi marka akıllı telefonların gözdeleri arasında yer almaktadır. Peki, bu telefonlar hangileridir?

Android 10 güncellemesi alacak olan telefonları yalnızca bununla sınırlı bırakmak doğru olmaz. Bunun yanında Xiaomi Redmi Note 7 ve Redmi Note 8’in de güncelleme alması gecikmeyecek. Bu güncelleme kapsamındaki telefonlar pek çok hatadan kurtulmakla beraber, aynı zamanda pek çok da özellik kazanacaklar.

Güncellemenin boyutu ile ilgili pek çok bilgi piyasada yer almaya devam etse de, güncellemenin ortalama boyutunun 2.3 GB olacağı rahatlıkla söylenebilir. Android 10 güncellemesi ile gelecek olan güncellemenin en önemli özelliği ise, karanlık modun daha fazla ön planda olması. Pil gücünün yönetilmesi açısından önemli bir adım olacak olan güncelleme, kullanıcıların dikkatini bu sebeple çekmeye devam ediyor. Bununla beraber MIUI 11 güncellemesi ile beraber gelen batarya dayanıklılığının azalması da, Android 10 güncellemesi ile düzeltilecek.