Xiaomi Wireless Mouse 2’den İlk İzlenimler

Xiaomi Wireless Mouse 2'den İlk İzlenimler

Çin menşeli bir firma olan Xiaomi, ürettikleri yeni Wireless Mouse 2 ile ilk izlenim konusunda beğeni kazandı. Özellikle uygun fiyatlı oluşu, mouse için en önemli çekicilik konumunda.

Son zamanlarda gücüne güç katmaya devam eden Xiaomi, gün geçtikçe yeni ürünlerini üretmekte ve harika tanıtımlar ile teknoloji severlere bu ürünleri tanıtmaktadırlar. Son günlerin en çok konuşulan ürünlerinden olan Xiaomi Wireless Mouse 2 ise, tanıtımında anlatılan özellikleri ile sevenlerini tatmin etmiş durumda. Üstelik avantajlı durum yalnızca özellikleri olmayacak. Çünkü ürün piyasaya sürüldüğünde, yalnızca 8 Dolarlık bir fiyata sahip olacak. Bu da teknoloji tutkunları için oldukça sevindirici bir haber.

Xiaomi Wireless Mouse 2 Özellikleri Nelerdir?

Akıllı telefondan, ses sistemlerine, bilgisayar parçalarından, giyilebilir teknolojiye kadar pek çok alanda adını duyuran ve duyurmaya da devam eden Xiaomi, Wireless Mouse 2 ile pek çok özelliği teknoloji tutkunlarını sunmuş durumda. Bilindiği üzere kablosuz bir çalışma prensibine sahip olan mouse, kolay kullanımı ve avuca oturması ile dikkatleri üzerine çekiyor. Bunun yanında diğer özellikleri ise aşağıdaki gibi sıralanmaktadır:

Xiaomi Wireless Mouse 2’den İlk İzlenimler

Çinli teknoloji devinin yeni bir ürünü olan Xiaomi Wireless Mouse 2, eski modeline göre içerisinde, yukarıdaki gibi önemli özellikleri barındırmaktadır. Buna ek olarak fiyat farklılıkları da fazla olmadığı için, kullanım bakımından oldukça etkili bir sisteme entegre.

Bilgisayar dış donanım ekipmanları arasında yer alan tüm parçaları profesyonel şekilde tasarlayan ve en etkin özellikleri ekleyen Xiaomi, yeni faresi ile bu özelliğini vurgulamaya devam etmektedir. Eski modeli Türkiye’de 90 TL gibi bir fiyatla sunulurken, birçok yabancı ülkedeki fiyatı ise 10 Dolar bandındaydı. Buna ek olarak Xiaomi Wireless Mouse 2, yabancı ülkelerde 8 Dolarlık bir fiyatla satılacakken, Türkiye’deki fiyatı ise henüz bilinmiyor.