Xiaomi Smartmi Akıllı Isıtıcı Duyuruldu

Xiaomi Smartmi

Akıllı ısıtıcı modellerini güncelleyeceği açıklanan Xiaomi, beklenen adımı attı ve kısa süre önce Xiaomi Smartmi modelini duyurdu. Bir akıllı ısıtıcıdan beklenen hemen her şeyi verebilecek şekilde tasarlanmış olan cihaz, hem sıcaklık kontrolü ile dikkat çekiyor hem de akıllı ürün artılarını sunuyor. Serinin detaylarından ve açıklanan fiyatlardan söz edelim.

Xiaomi Smartmi Özellikleri

Yeni akıllı ısıtıcı 90 derece süper geniş açılı bir hava beslemesine sahip. 2000W hızlı ısıtma kapasitesi olan serinin, belirlenen sıcaklığa göre otomatik olarak durmasını sağlayan gelişmiş bir termostat sistemi de bulunuyor.

İlginizi Çekebilir: Xiaomi Radyo Özellikli Retro Powerbank

Minimal bir tasarıma sahip olan ve tamamı beyaz renk seçeneğiyle gelen Xiaomi Smartmi, PTC seramik ısıtma elemanlarına sahip. Hava akımı geçtiği zaman hızlı bir şekilde havanın ısıtılmasını sağlayan serinin bir de akıllı kumanda artısı bulunuyor.

4 ayrı hız değerine ve iki farklı sıcak hava moduna sahip olan Xiaomi Smartmi, oldukça sessiz çalışıyor. Tüm sistemin kontrolünü sağlayan ana fanın sesi 35.6dB olarak açıklandı. Bu da sessiz bir çalışma sunulmasını sağlamakta. Özellikle gece modunda çok daha sessiz çalışan cihazın, Çin genelinde satışlarının başladığını da belirtelim.

Sesli kontrol destekleyen, akıllı ev cihazları ile bağlantı kurabilen, kablosuz kumanda ile uzaktan kontrol edilmesi mümkün olan Xiaomi Smartmi fiyatı ise 113 dolar olarak açıklandı. Serinin Avrupa satış fiyatı konusunda ise net bir açıklama yapılmış değil.