Xiaomi Redmi Note 7 İçin Yeni Güncelleme Yolda

Xiaomi Redmi Note 7 İçin Yeni Güncelleme Yolda

2020 yılının ilk çeyreğinde, MIUI 11 güncellemesini Android 10 tabanlı alacak telefonlar birer birer açıklanmaya başladı. Bu açıklamaların ardından, Xiaomi’den Redmi Note 7 açıklaması geldi.

Xiaomi Redmi Note 7, en büyük güncellemeyi alacak telefonlar arasında yer alıyordu ve uzmanlar bunun için çalışmalara yeni yıl odaklı olarak başladı. Bilindiği üzere Çin’de Android 10 tabanlı MIUI 11 güncellemesi kapalı betaya girmişti. Bu aşamada, gerekli olan hata düzeltmeleri, performans ayarlamaları gerçekleştirildiği için, yeni yıla odaklı bir sürüm en kapsamlı şekilde ortaya çıkacak. Bu sürümden faydalanacak olan telefonlardan bir tanesi de, Xiaomi Redmi Note 7 olarak dikkat çekiyor. Bir aya yaklaşık bir süre içerisinde kapalı betada kalacak olan güncelleme, yaklaşık iki ay gibi bir süre içerisinde tamamen hatalarından arındırılarak ortaya konulacak.

Xiaomi Redmi Note 7’nin Güncellemedeki Önemi

Android tabanlı MIUI 11 güncellemesinin kapalı betaya girmesi sonucunda, Xiaomi Redmi Note 7’nin öne çıkacağı belirlenmişti. Bunun belirtileri zaten çok önceden Çinli teknoloji uzmanları tarafından, Redmi Note 7 ve Redmi Note 7 Pro için yapılan açıklamada söylenmişti. Bu telefon serisinin bir üstü olan Xiaomi Redmi Note 8 ve Redmi Note 8 Pro ise henüz şuan için bir güncellemeye tabii değil. Peki, bu denli önemli bir yere sahip olan Xiaomi Redmi Note 7 ve Redmi Note 7 Pro’nun özellikleri nelerdir?

Xiaomi Redmi Note 7 İçin Yeni Güncelleme Yolda

Öncelikli olarak bakıldığında, Redmi Note 7 serisinin eski bir seri olduğu fark ediliyor. Ancak Redmi Note 8 serisine göre onlar daha önce Android 10 tabanlı MIUI 11 güncellemesi alacaklar. Redmi Note 8 serisi ile ilgili Xiaomi tarafından herhangi bir açıklama gelmezken, buna yönelik olarak yeni hedefler ortaya konulabilir.