Xiaomi Redmi K30 Pro Satış Tarihi Belli Oldu

Xiaomi Redmi K30 Pro

Xiaomi Redmi K30 Pro akıllı telefonları yarın tanıtılacak. Yeni akıllı telefonların özelliklerinin neler olacağı konusunda tüm bilgilerin yarın ki etkinlikle beraber açıklanması bekleniyor. Telefonlar için tanıtım 10 Aralık’ta yapılacak ancak bu modelin satışa ne zaman çıkacağı konusunda herhangi bir bilgi bulunmuyor.

En azından şimdiye kadar bulunmuyordu. Tanıtımın hemen öncesinde yeni akıllı telefon modellerinin piyasaya çıkış tarihi ortaya çıktı. Sosyal medya üzerinden ortaya çıkan tarihe göre yeni modellerin satışı için bir süre beklemek gerekecek. Tanıtımın hemen arkasında telefonlar satışa çıkmayacak.

Xiaomi Redmi K30 Pro Mart Ayında Geliyor

Ana model bir yana, Pro modelin satışlarının Mart ayında başlayacağı belirtiliyor. Serinin Pro modelinin satışı için Mart 2020 tarihini beklemek gerekecek. Mart ayından sonra X55 modemlerine sahip olacak olan 5G destekli yeni amiral gemisi akıllı telefon modellerinin sunulduğunu göreceğiz.

İlginizi Çekebilir: Redmi K30 Renk Seçenekleri Belli Oldu

Ayrıca bu modelin işlemci kısmında da Snapdragon 865 serisine yer vermesi söz konusu olacak. Yine Snapdragon 865 serisi işlemcilere yer verecek olan akıllı telefon, ana modele göre çok daha hızlı ve çok daha performanslı olacak.

Bir önceki nesil akıllı telefon işlemcilerine göre %25 daha yüksek performans değerinin de sunulması beklenen Snapdragon 865 modelinin, güç tüketimi konusunda da yine daha iyi serilerden biri olacağını ekleyelim.

Bu artılarla beraber Xiaomi Redmi K30 Pro modelinin fiyatının ne olacağı ise tam bir soru işareti. Ana modele göre fiyat kısmında ciddi bir fark sunulabilir. Öyle ki ana modelde orta segment işlemciler öne çıkacak. Bu modelde ise yenilenmiş olan amiral gemisi serisi işlemciler öne çıkmış durumda. Tanıtımın hemen sonrasında bu konuda da bilgi almış olacağız.