Xiaomi Redmi K30 Fabrika Görseli Yayınlandı

Xiaomi Redmi K30

Sadece 3 gün sonra Xiaomi Redmi K30 akıllı telefonlarının tanıtımı yapılacak. Yeni akıllı telefonlar için bu zamana kadar birçok bilgi paylaşımı yaptık. Telefonun özellikleri, tasarımının nasıl olacağı, telefonun kamera tasarımı konusunda detaylar derken yeni model için bilmediğimiz bir özellik kalmadı. Söz konusu akıllı telefon modelleri için son olarak ise fabrika görselleri yayınlandı.

Telefonların tasarımını bir kez daha kanıtlayan fabrika görselleri, kaç arka kameranın bulunacağı konusunda da detayları ortaya çıkarmış oldu. Buna göre Xiaomi Redmi K30 akıllı telefonlarında 4 aka kamera bulunacak. Yine ön kısımda da ekran tasarımının netlik kazandığını da ekleyelim.

Xiaomi Redmi K30 Beklenenden İddialı Gelecek

Telefonun arka kapak kısmında gül pembesinin renginin kullanıldığını gösteren arka kapak görseline göre, beklendiği gibi dairesel bir kamera alanı bulunacak. Dairesel kamera alanı çok öne çıkmayacak ve kamera yerleşiminin üst üste sıralı olarak geldiğini göreceğiz.

İlginizi Çekebilir: İki Farklı Redmi K30 Modeli Yolda

Dikine bir şekilde tam olarak ortalanmış olan üst üste sıralı arka kameranın kullanılacağı telefon yine beklendiği gibi ekrana gömülü çift bile kamera ile geliyor olacak. Bunun dışında yeni modelin ekran boyutu da ortaya çıktı. Xiaomi Redmi K30 telefonlarında 6.7 inçlik bir ekran paneli kullanıldığını göreceğiz.

6.7 inçlik geniş ekranın Full HD+ çözünürlük değeri olacağını da ekleyelim. 6 GB minimum RAM miktarı ile geleceği söylenen akıllı telefonların 12 GB RAM miktarına kadar çıkması da söz konusu olacak. Tabii ki bunun için tanıtım tarihini bekliyoruz. Önümüzdeki hafta içi tanıtımı yapılacak olan telefonun fiyatını merakla bekliyoruz.

Exit mobile version