Xiaomi Redmi 9 İçin Müjdeli Haber Geldi

Xiaomi Redmi 9 İçin Müjdeli Haber Geldi

Xiaomi, içerisinde bulunduğumuz yılın Eylül ayında Redmi 8A’nın tanıtımını yapmıştı. Bunun sonucunda satışlarına başlanan Xiaomi Redmi 8, talep patlaması yaparak, pek çok Xiaomi sever tarafından tutulan bir marka oldu. Peki, bu telefonun devamı olan Xiaomi Redmi 9 çıktı mı? Ne zaman çıkacak? Özellikleri neler olacak?

Çinli teknoloji kaynaklarına göre Xiaomi Redmi 8’den sonra, Redmi 9 için de çok geç kalınmayacağı gelen haberler arasında. Bunun için öngörülen süre, 2020 yılının başlarına dayanıyor. Xiaomi’nin pek çok akıllı telefonu, giyilebilir teknolojisi ve teknolojik hamleleri, 2020 yılının ilk çeyreğinde piyasaya sürülecek. Aynı zamanda Xiaomi Redmi 9, kaynaklara göre ilk önce Çin’de piyasaya sürülecek. Daha sonra ise oluşan talebe göre üst üste satışları Hindistan’a yönlendirilecek.

Xiaomi Redmi 9’un Özellikleri Nelerdir?

Xiaomi serisinin belki de en önemli akıllı telefonlarından bir tanesi olacak olan Redmi 9, özellikleri ile görenleri büyülüyor. Sabırsızlık da hâkim olduğu için, 2020 yılına kadar kullanıcıların bu telefonun özelliklerini tanımaya çalışarak yetinmeleri gerekmektedir. Özellikle telefonun tanıtımının yapılıp, piyasaya sürüleceği tarihleri belirleyen Çinli teknoloji kaynakları, Xiaomi Redmi 9’un bazı özelliklerini de piyasaya sürdü. Peki, nedir bu özellikler?

Xiaomi Redmi 9 İçin Müjdeli Haber Geldi

Yukarıda belirtilen özelliklerin tamamı söylentilerden ibaren olurken, Xiaomi Redmi 9’un resmi olarak piyasaya sürülmesi, 2020’nin ilk çeyreğinde gerçekleşeceğe benziyor. Xiaomi Redmi’nin diğer modellerine nazaran, Redmi 9’da daha etkin ve çözünürlüklü kamera özelliklerinin bulunması da sürpriz olmayacak. Çünkü uzmanlardan gelen haberlere göre, bazı bilgilerin sızdığı ortada. Her ne kadar bilgi sızıntısı olsa da, aslında bu hususta gerçek bir tespitin elde edilemeyeceği de kesin. Android 10 tabanlı MIUI 11 güncellemesi ile çalışacağı da öngörülen bu telefon, Xiaomi tarafından yılın hedefi konumunda gösterilmektedir.