Xiaomi Radyo Özellikli Retro Powerbank

retro powerbank

Xiaomi, uygun fiyatlı taşınabilir şarj cihazları sunmak konusunda profesyonel olan firmalardan bir tanesi. Markanın bu alanda çok fazla seçenek sunduğunu görüyoruz. Bu seçenek arasında yeni bir ürün daha eklendi. Fakat bu kez eklenen ürünün biraz daha farklı bir yapısı olduğunu söylemeden geçmeyelim. Bu kez radyo özelliği bulunan Xiaomi retro powerbank cihazı ile karşı karşıyayız. Hem tasarım kısmında hem de teknik özellikler kısmında iddialı bir ürün sunulduğunu belirterek özelliklere geçelim.

Xiaomi Retro Powerbank Tasarımı

İlk dikkat çeken kısım tabii ki tasarım. Radyon özellikli Xiaomi retro powerbank, avuç içinde kavrayabileceğiniz şekilde mini ölçülere sahip. Cihazın çok şık bir görüntüsü var. İki adet USB 2.0 soketinin sunulduğu seride, ön kısımda geniş bir ızgara alanının sunulduğunu görüyoruz. Taşınabilir şarj cihazının üzerine gömülmüş olan bu ızgaraların altında hoparlör bölümü bulunuyor. Zaten Retro tasarımı veren de bu kısım.

İlginizi Çekebilir: Xiaomi Isıtıcılı Powerbank Modelini Tanıttı

Radyo özelliği bulunan cihazın ızgaralarının hemen altında ise özel bazı yazılar var. “Elvis Çağı” yazısı, radyo yönünü öne çıkaran hoş bir detay. 70’li yılların radyo tasarımı kopyalanarak sunulan serinin üst kısımda bir manuel radyo tuşuna yer verdiğini ve ön yüzde dereceyi gösteren bir de ekran bölümünün bulunduğunu da ekleyelim. Ekran kısmında mevcut şarj durumu hakkında bilgi veriliyor. Cihazı malzeme kalitesi ise benzer modellere göre biraz daha iyi. Bu seride PC+ABS malzeme kullanılmakta.

Xiaomi Retro Powerbank Teknik Özellikler

Teknik özellikler kısmına geçtiğimiz zaman da iddialı bir taşınabilir şarj cihazı görüyoruz. Radyo özelliği bir yana 5V/2.1A derecesinde şarj gücüne sahip iki adet USB 2.0 girişi sunuluyor. 10000 mAh değerinde batarya bulunduran serinin iPhone X akıllı telefonlarını 3 kez tam şarj edebileceği belirtiliyor. Tabii ki bu değer radyonu ne kadar dinlediğinize bağlı olarak değişiklik gösterecektir. Genel değerlendirmenin bu şekilde olduğunu söyleyebiliriz.

Tüm bu özelliklerle beraber satışa sunulan Xiaomi retro powerbank fiyatı ise 19 dolar olarak açıklandı. Satış fiyatının Çin için geçerli rakam olduğunu da belirtelim. Ayrıca siyah, pembe ve beyaz renk seçenekleri avantajınız var.