Xiaomi Qicycle Electric Power Bisiklet Duyuruldu

Elektrikli bisiklet üzerine yatırımlar yapmaya devam eden Xiaomi, yeni elektrikli bisiklet modellerini de duyurmaya devam ediyor. Markanın yeni seri ürünü ise Xiaomi Qicycle Electric Power modeli oldu. Hem kullanışlı hem de rakiplerine göre biraz daha uygun fiyatlı bir seri olacak olan yeni serinin detaylarına geçelim.

Xiaomi Qicycle Electric Power İle Yeni Dönem

Katlanabilir bir tasarıma sahip olan Xiaomi Qicycle Electric Power bisiklet modelinin minimalize boyutları var. Serinin ilk modeline göre çok daha geniş lastiklere sahip olan Xiaomi Qicycle Electric Power, 20 inçlik tekerlerle öne çıkıyor. Performans açısından da iyileştirmelerin yapıldığı seride tüm kontrolü sağlaması adına tam orta kısımda dijital bir ekran olduğu görüyoruz.

İlginizi Çekebilir: Hayatınızı Kolaylaştıracak Xiaomi Akıllı Fener

Bu kısımda kullanıcıların bisiklet hakkında tüm bilgileri elde etmesi sağlanıyor. 40 km menzil sunabilen bisikletin 3 farklı moda sahip olduğunu ekleyelim. İsterseniz doğrudan elektrikli modu kullanabiliyorsunuz. İsterseniz elektrik gücünü destekleyici olarak kullanabiliyorsunuz. İsterseniz de sadece standart bisiklet sürüşü yapabiliyorsunuz.

Elektrikli olarak kullanıldığı zaman saate 25 km hıza ulaşabilen bisikletin 3,5 saatte şarj olabildiğini de ekleyelim. 5.2 Ah değerinde bir bataryası bulunan Qicycle Electric Power, tek şarj ile 40 km mesafe sunabiliyor.

Ürünün en çok dikkat çeken detayı ise bisikletin fiyatı. Benzeri serilerde 3000 dolar civarında satış fiyatları var. Xiaomi Qicycle Electric Power modelinin satış fiyatı ise 425 dolar olarak açıklandı. Bu yönüyle serinin çok daha fazla satış elde etmesi bekleniyor. Özellikle Çin içerisinde yüksek satış rakamlarının sunulması söz konusu olacak. Serinin satışları da ilk olarak Çin genelinde yapılacak. Avrupa bölgeleri için satışın ne zaman başlayacağı ise bilinmiyor.