Xiaomi Pocophone F2’yi Çıkaracak Mı?

Xiaomi Pocophone F2'yi Çıkaracak Mı?

Çin’in en dikkat çekici akıllı telefon üreticilerinden biri olan Xiaomi, geçtiğimiz yılda piyasaya sürdüğü ve büyük bir talep aldığı Pocophone F2’yi önümüzdeki yılda piyasaya sürebilir.

Hindistan’da satışlarını ve üretimlerini sürdüren ve aynı zamanda Xiaomi markasının bir alt markası olan Poco, geçtiğimiz yılın 3. çeyreğinin sonlarında Pocophone F1’i piyasaya çıkarmıştı. Xiaomi ve Poco severler bu konuda 2019 yılında Pocophone F1’in mudilinin üretileceğini düşünse de, bu düşünce 2019 yılında gerçeğe dönüşmedi. Bu konuda gerekli olan çalışmaları yapmadığı düşünülen Xiaomi, 2019 yılında yeni bir Pocophone F serisi telefonu üretmemişti ancak, önümüzdeki yıl bu durumun tersiyle karşılaşılacağı düşünülüyor. Çünkü Pocophone F2’in piyasaya sürülme ihtimali çok yüksek. 2020 yılının ilk çeyreğinde bu konu ile ilgili bir açıklama yapılması beklenirken, Xiaomi severler de heyecanlanmış durumda.

Xiaomi Pocophone F2 Neden Önemlidir?

Xiaomi Pocophone F2’yi Çıkaracak Mı?

Xiaomi şirketinin yetkililerinden yapılan açıklamalara göre, Xiaomi kullanıcılarının Pocophone serisi ile daha fazla haberle karşılaşacağı duyurulmuştu. Yıl tamamlanırken herhangi bir hamle gelmediği için, Pocophone için yapılacak hamlenin yüksek ihtimalle 2020 yılında olması bekleniyor. Bu nedenle Xiaomi severler heyecanlı bekleyiş içerisine şimdiden girmiş durumda. Peki, Pocophone F2’nin önemi nedir?

Xiaomi tutkunlarının günden güne yeni haberler ile karşılaşması, heyecan dorukta yeni bekleyişlerin olacağını da göstermektedir. Bunun için ortaya atılan ve kesinleşmesi an meselesi olan Pocophone F2 iddiası, akıllı telefon piyasasında olumlu bir hareketlenmeye sebep olabilir. Özellikle bu serinin ilk telefonun çok ses getirmesi, yeni çıkacak telefonun da çok fazla tutulacağına işaret eden yönergeler arasında.