Xiaomi MIUI 11’e Yeni Özellik Geldi

Xiaomi MIUI 11'e Yeni Özellik Geldi

Çinli teknoloji devi olan Xiaomi, yeni MIUI 11 özelliğini piyasaya sürdü. Öğretmen, öğrenci ve akademisyenleri ilgilendirecek bu özellik, Müfredat Takvimi olarak isimlendirilmiştir.

Planlayıcı ve takvim özelliğini içerisinde barındıran Müfredat Takvimi, akıllı telefonlarımızda kullandığımız takvimlerden daha farklı. Gittiğiniz kursları, derslerinizde öğrendiğiniz bilgileri ve eğitim hayatınız ile pek çok bilgiyi bu MIUI 11 özelliğine sığdırabilirsiniz. Uygulama, diğer takvim uygulamalarına bakıldığında profesyonel bir özellik içermekle beraber, tasarımı ve içerisinde barındırdığı özellikler ile görenleri şaşırtıyor. Çünkü normal bir takvim uygulamasından çok daha fazla özelliği kullanıcılarına sunuyor.

Xiao AI olarak aldandırılan Müfredat Takvimi, eğitimciler için önemli bir yere sahip. Zaten temelinde de eğitimcilerin bilgilerini kolayca düzenleyebilmesini hedefleyen kararlar var. Bu anlamda bakıldığında çok teknik bir uygulama olmasına karşın şuan için paylaşım özelliği mevcut değil. Ancak çok yakın zamanda paylaşım özelliğini de kazanacağı belirtilmektedir.

Genellikle mailler ile gönderilen bilgilerde pek çok karmaşa yaşandığı için, Müfredat Takvimi uygulaması şuan için bunu çözecek. Çünkü profesyonel bir şekilde düzenlenen takvimler, dilediğiniz kişiye kolayca gönderilebilecek. Paylaşım özelliği bu sebepten ötürü oldukça önemli bir yere sahip. Müfredat Takvimi hazırlanıp bir diğer kişi ile paylaşıldığında ise bu hususta karşı taraf da üzerinde değişiklik yapabilecek. Yani şuan için oldukça profesyonel bir görünüme sahip ve popüler bir uygulama olacağa benziyor.

Xiaomi MIUI 11’in Müfredat Takvimi Uygulamasının Özellikleri

Xiaomi’den gelen müthiş Müfredat Takvimi uygulaması ile pek çok düzenleme yapılabilecek ve bu düzenlemeler herkesle paylaşılabilecek. Peki, Xiao AI uygulamasının diğer özellikleri nelerdir?

Şuan için yalnızca Çin’de faaliyette olan bu uygulama, ileriki zamanlarda uluslararası boyuta ulaşacak. Daha şimdiden akıllı telefon kullanıcılarını heyecanlandıran bu özelliğin, global dünyaya açılması ile popüler olacağı kesin.

Exit mobile version