Xiaomi Mi Watch Premium Edition Ertelendi

Xiaomi Mi Watch Premium Edition Ertelendi

Xiaomi’nin giyilebilir teknoloji alanında attığı adımlar her geçen gün ses getirmeye devam ediyor ve bu adımlardan biri olarak da Xiaomi Mi Watch olarak gösteriliyor. Şuan için ertelenen akıllı saatin ertelenmesine ilişkin makul açıklamalar mevcut.

Xiaomi teknolojik ürün üreticisi, bu yılı yoğun bir ürün tasarımı ile geçirdi ve olağanüstü ürünlere imza attı. Bunun yanında Mi CC9 Pro ile birlikte geçtiğimiz ay içerisinde Mi Watch’ı da tanıtarak önemli bir adıma imza atmıştı. Ancak buna ek olarak saatin pek çok özelliği Xiaomi’nin ilk akıllı saatine benziyor. Bu akıllı saatin, Xiaomi’nin “Mi” markası çerçevesinde gelen ilk saatiyle ve aynı zamanda Apple Watch ile oldukça benzer yanları mevcut.

Bir tasarım harikası olan ve oldukça dikkat çeken akıllı saat, geçtiğimiz aydan itibaren Çin’de satışa sunuldu. Çin’de 186 Dolarlık bir değerle satışa sunulan bu ürün, Safir Kristal Ekran ve Çerçevesi Paslanmaz Çelik olması özelliği ile kullanıcılarının dikkatini çeken bir yapıdaydı. Hedeflenen durumlara göre Mi Watch ve Premium Edition’ın bu yılın sonuna kadar satılması beklenirken, aslında durum tam olarak beklenildiği gibi gerçekleşmedi. Verilen bu sözün tam olarak tutulamayacağını açıklayan Xiaomi, Weibo’da meydana gelen gecikme ile ilgili de belirli bir açıklama yaptı.

Xiaomi’den Weibo’daki Gecikme Açıklaması

Xiaomi gerçekleştirdiği bu açıklamada öncelikli olarak kullanıcılara talepten dolayı teşekkür etti. Daha sonra özür dileyerek konuşmaya devam eden Xiaomi, daha iyi bir kullanıcı deneyiminin sağlanması, için bu gecikmenin gerçekleştiğini belirtti. Bunun üzeride başlangıç aşamasında Aralık ayının sonuna kadar satışta olması belirlenen Mi Watch’ın, 2020 yılının Şubat ayına ertelendiği söylendi. Bu gecikmenin temel sebebinin ne olduğuna bakacak olursak, kalite kontrolü için gerçekleşeceği net olarak söylenebilir.

Xiaomi Mi Watch’ın standart sürümünün Çin’de gerçekleştirileceği satış fiyatı 186 Dolar iken, Premium Edition satışlarının ise, 286 Dolar olacağı tahmin edilmektedir. Bu tür gecikmelerin Xiaomi Mi Watch için iyi sonuçlara gebe olduğu tahmin edilebilir. Bu nedenle Xiaomi’nin giyilebilir teknoloji alanında attığı bu adımlara bakacak olursak, yapılan bu açıklamalar normal olarak karşılanabilir.

Exit mobile version