Xiaomi Mi Watch Güncellemesi Duyuruldu

Xiaomi Mi Watch

Çok kısa bir süre öncesinde tanıtılan yeni akıllı saat modeli Xiaomi Mi Watch için güncellemeler de sunulmaya başlandı. Markanın bu modelle beraber Apple’ın akıllı saatlerinin bir kopyasını sunduğunu gördük. Yeni akıllı saatlerin tanıtımından sonra, serinin geliştirilmeye de devam edeceği açıklanmıştı. Özellikle bu serinin güncellemelerle beraber daha güçlü olacağı da söylenmişti. Beklendiği gibi de oldu.

Xiaomi Mi Watch akıllı saatleri için güncellemeler yayınlanmaya devam ediyor. Saatler için belki de en önemli güncellemelerden birinin geldiğini de söylemek gerekiyor. Saatin kullanımı konusunda önemli bir artı kazandıracak olan güncellemenin detaylarına geçelim.

Xiaomi Mi Watch Güncellemesi Geldi

Yeni güncellemeyle beraber Xiaomi Mi Watch akıllı saatinin önemli bir eksiği kapatılıyor. Güncellemeden sonra akıllı saat iOS işletim sistemleri için de tam uyum kazanıyor. Zaten tasarımı Apple Watch akıllı saatlerine benzeyen akıllı saat modelinin iOS ve iPadOS sürümlerine de uyum gösterdiğini görmüş olduk.

İlginizi Çekebilir: Xiaomi Mi Watch Tanıtıma Çıktı

Tüm modeller ve tüm kullanıcılar için geçerli olan akıllı saat modelinin güncellemesinin çoktan dağıtıma başladığını da ekleyelim. Güncellemenin öncelikle Çin genelinde kullanıcılara sunulacağını da belirtmek gerekiyor. Çin genelinden sonra güncellemenin diğer bölgeler için yayınlandığını görmek mümkün olacak. Güncellemenin boyutu konusunda ise herhangi bir açıklama olmadığını ekleyelim.

Ayrıca son olarak Xiaomi Mi Watch güncellemesinin 3 Aralık yani bugün itibariyle dağıtıma başladığını da söylemek gerekiyor. Güncellemenin tamamlanması ay sonunu bulacaktır.