Xiaomi Mi True 2S Kablosuz Kulaklık Bluetooth Sertifikası Alıyor

Xiaomi’nin Mi AirDots Pro kulaklığı, Çin dışında Mi True Wireless kulaklık olarak satılıyor. Xiaomi, Eylül ayında, AirDots Pro’nun halefi olan ve Çin’in dışında Mi True Wireless Kulaklık 2 olarak satması düşünülen Air2’yi (AirDots Pro 2) duyurdu. Ancak, Xiaomi henüz Air2’yi Çin dışına duyurmadı ve bu Avrupa’da ilk modeli piyasaya sürmesi yaklaşık altı ay sürdüğü düşünüldüğünde hiç de şaşırtıcı değil.

Şimdilerde ise, Xiaomi’nin Mi True Wireless Earphones 2S adında başka bir kablosuz kulaklık modeli için hazırlanmış Bluetooth sertifikası sayfası tespit edildi.

Mi True Wireless 2S Earphones, bugün Bluetooth Special Interest Group tarafından onaylandı. Sertifika sayfası, kulaklıkların model numarasının TWSEJ05WM olduğunu ve model numarası TWSEJ02JY olan Mi Air2 / AirDots 2 Pro’dan daha yüksek bir model olduğunu doğruladı.

Sertifika sayfası, ürün web sitesinin, aslında 1More ses ürünleri markasının arkasındaki akustik şirketinin web sitesi olan Tiiinlab.com.cn olduğunu söylüyor.

Kablosuz kulaklık Bluetooth 5.0 üzerinden bağlanacak, ama neye benzeyeceğini ve hangi yeni özellikler ile geleceğini bilmiyoruz. Ancak, Qualcomm’un QCC5126 ses yongası ve kablosuz şarj desteği ile geleceğini umuyoruz. Ne zaman piyasaya sürüleceği henüz kesin olmamasına rağmen, bu yıl olacak gibi de görünmüyor.