Xiaomi Mi Store Ankara’da Açıldı

Xiaomi Mi Store

Ülkemizde de faaliyetlerini arttırmaya başlayan Xiaomi, geçtiğimiz günlerde yeni bir mağaza açılışı yapacaklarını duyurmuştu. İlk etapta 16 Kasım tarihinde açılması beklenen mağazanın, açılışa özel bazı hediyeler sunacağı konusunda da detaylar paylaşılmıştı. Ankara’da açılacak olan Xiaomi Mi Store, ANKAamall alışveriş merkezi içerisinde açılacak ve sınırlı sayıda hediye sunacaktı. Fakat açılış ertelendi.

Açılışın ertelenmesinin nedeni ise oluşan izdiham oldu. Haberlere bile konu olan açılışta insanlar birbirlerini ezerek mağazadan verilecek hediyeleri almaya çalıştı. Bu durumun yaşanması ve insanların gereksiz ilgisinden sonra ise açılış ertelenmişti.

Xiaomi Mi Store Ankara’da

Açılışın ertelenmesinden sonra her ne kadar marka eleştiri almış olsa da güvenlik riski nedeniyle kesin olarak açılışın erteleneceği duyurulmuş ve net bir tarih belirtilmemişti. Aradan geçen süreden sonra tartışmalara konu olan mağaza sonunda açıldı. Xiaomi Mi Store Ankara mağazasının açılışı, planlandığı gibi yine alışveriş merkezi içerisinde yapıldı.

İlginizi Çekebilir: Türkiye’de Bulunan Mi Store Mağazaları

Açılışa geçen seferki kadar ilgi gösterilmemiş olsa da yine de büyük oranda ilginin gösterildiğini ve markanın bu ilgiden de memnun kaldığını belirtelim. En azından bu kez herhangi bir izdiham olmadan açılış yapılabildi. Bundan sonra Xiaomi ürünlerini direkt olarak mağazadan almak mümkün olacak.

Benzeri şekilde Xiaomi Mi Store açılışlarının devam etmesi bekleniyor. Sadece Ankara’da değil, diğer şehirlerde de mağazaların açılması söz konusu olabilir. Bunun için firmanın da yakın zamanda yeni açıklamalar yapmasını bekliyoruz. Bu arada açılışta herhangi bir hediye ürün açıklaması da yapılmadı.