Xiaomi Mi Mix Alpha Türkiye’de Ne Zaman Satışa Sunulacak ve Fiyatı Ne Olacak?

Xiaomi Mi Mix Alpha Türkiye'de Ne Zaman Satışa Sunulacak ve Fiyatı Ne Olacak?

Akıllı telefon dünyasının devrimi olan Xiaomi Mi Mix Alpha, ekran özelliği ve bununla beraber ikame pek çok özelliği ile popülerliğini sürdürüyor. Peki, uzun süredir gündemde olan Xiaomi Mi Mix Alpha Türkiye’de ne zaman satışla sunulacak ve fiyatı ne olacak?

Ekran yönünden muhteşemin üzerinde bir performansı olan Xiaomi Mi Mix Alpha, telefonun etrafını kaplayan ekranı ile biliniyor. Ekran olmayan tek yer telefonun arka kamerasının belirli bir bölümü olmakla beraber, ekran olan alanlardaki tasarım ise göze hitap ediyor. Telefonun arka tarafına uzanan ekranda veya kenarlarda bulunan ekranlarda farklı tarzda uygulamaların çalışması beklenirken, aynı zamanda kenar bölümlerinde üst kısım bildirimleri de yer alacak. Bunun yanında ses açma ve kapatma gibi tuş gerektiren durumlar, Mi Mix Alpha ile dokunuş gerektirecek.

Ekranın altında bulunan çerçeve yalnızca 2. 155 mm boyutunda ve bu durum ekran ile gövde oranını tam anlamıyla %100’e yaklaştırıyor. Telefonda herhangi bir ön kamera bulunmamakla beraber, arka taraf da ekran olduğu için, arka tarafı çevirerek kolay bir şekilde ön kamera özelliklerini kullanabiliyorsunuz. Ekran konusunda muhteşem özelliklere sahip olmasının yanında ayrıca, kamera yönünden 108 MP çözünürlüğe sahip.

108 MP çözünürlüğe sahip bu kamera, ISOCELL Bright serisinin HMX modeline tabidir. Bu demek oluyor ki, son dönemdeki yapılan tüm gelişmeler, Mi Mix Alpha’nın kamerasına yansımış durumda.

Xiaomi Mi Mix Alpha Türkiye Çıkış Tarihi ve Fiyatı

Xiaomi marka ürünlerin tamamında olduğu gibi şuan için ürün Çin’de satışa çıkarılmış durumda. Bu nedenle Türkiye’de satışa sunulmayan ürünün uluslararası boyutta satışa çıkarılma tarihi ile ilgili de bir açıklama gelmedi. Yeni yılın ilk çeyreği bunun için hedef gösterilirken, fiyatı ise bir hayli şaşırtıcı. Çin pazarında 2813 Dolarlık bir fiyata sahip olan akıllı telefon, uluslararası piyasadan ziyade Türkiye’de satışa çıkarıldığında, vergiler de fiyata dâhil edildiğinde, 25 bin TL’lik bir fiyatı bulacak. Bu nedenle orta sınıf bir telefon olmadığı görülebilirken, fiyat konusunda herhangi bir farklılığın olup olmadığı da ilerleyen günlerde anlaşılacak. Şimdilik tüm gelişmeler bundan ibaret.

Exit mobile version