Xiaomi Mi Mix 4’ün İlk Gerçek Görüntüleri Sızdı

Xiaomi Mi Mix 4'ün İlk Gerçek Görüntüleri Sızdı

Xiaomi’nin 2020’de potansiyel talebinin üst seviyede olmasını beklediği akıllı telefonlardan biri olan Xiaomi Mi Mix 4, ilk gerçek görüntüleri ile basına sızdı. Buna göre görüntülerden de anlaşılacağı gibi telefonun Xiaomi Mi Mix Alpha’yı andırdığı açık bir şekilde görünmektedir.

Xiaomi kullanıcıları tarafından büyük bir istekle beklenen Xiaomi Mi Mix 4’ün görüntüleri ile ilgili geçtiğimiz günlerde basına bazı fotoğraflar sızmıştı. Bu fotoğraflara bakarak telefonun tasarımsal açığında Mi Mix Alpha’yı andırdığını açık bir şekilde görebiliyoruz. Aynı zamanda ortaya çıkan bu görüntüler, telefonun tam anlamı ile gerçeğini yansıtmıyordu. Ama şuan itibari ile yeni görüntüler piyasaya sızdığı için, artık Mi Mix 4 ile ilgili daha gerçekçi görüntüler kullanıcılara yansıtılmış oldu.

Xiaomi Mi Mix 4 ile ilgili yeni görüntülerin ortaya çıkması sonucunda heyecanlı bekleyiş de depreşmiş oldu. Çünkü telefon, amiral gemisi çerçevesinde üretileceği için, bekleyişin önemi de bu anlamda yükseliyor. 2020 yılında çıkarılacak bir akıllı telefon olduğu için, Xiaomi Mi Mix 2020 etiketi kapsamında özellik taşıyan bu akıllı telefonun yeni görüntüleri, Çin’in en önemli mikro blog sitesi olan Weibo’da yayımlanmaya başlandı. Görüntülere genel çerçevede bakıldığında, tasarımının Mi Mix Alpha’ya ne kadar benzediği ortada.

Xiaomi Mi Mix 4’ün Önemi

Günümüzde amiral gemilerinde yer alan kavisli ekran özelliğinin Xiaomi Mi Mix 4’te de olduğu görülüyor. Aynı zamanda tasarımsal açıdan üst seviyede olan Mi Mix Alpha’nın, ekranının telefonu tamamen kapladığını da biliyoruz. Bu farka rağmen oldukça önemli bir ekran ve kamera özelliğine sahip olan Xiaomi Mi Mix 4, şimdiden 2020’nin en önemli akıllı telefonlarından biri olacak gibi.

Huawei Mate 30 Pro ve Vivo Nex 3’te olduğu gibi, Xiaomi Mi Mix 4’te de şelale ekran özelliğini net bir şekilde görebiliyoruz. Bunun yanında Mi Mix 4’ün dörtlü kamera sistemine entegre olacak şekilde geleceğini de söylemek gerekir. Şuan herhangi bir kesin tarihi olmasa da, akıllı telefonun 2020’nin başlarında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Yakında Mi Mix 4 ile ilgili kesin sonuçların ortaya çıkması da net bir şekilde beklenmektedir.