Xiaomi Mi Mix 4 Tanıtım Tarihi Ortaya Çıktı

Xiaomi Mi Mix 4 1

Ekranın altında kamera teknolojisi ve amiral gemisi serisi akıllı telefon özellikleriyle beraber gelmesi beklenen Xiaomi Mi Mix 4 akıllı telefonları için yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Bu kez söz konusu akıllı telefon modellerinin tanıtım tarihi konusunda detaylar paylaşıldı.

Telefonların ne zaman tanıtıma çıkacağını gösteren tarih, yeni seri hakkında yeni iddiaların görüntülenmesini de sağlamış durumda. Dilerseniz hemen Xiaomi Mi Mix 4 tanıtım tarihi konusunda bilgilere geçelim.

Xiaomi Mi Mix 4 Ne Zaman Gelecek?

Xiaomi tarafından paylaşılan bir poster, yeni akıllı telefonların ne zaman geleceğini ortaya koyuyor. Paylaşılan görsellerde CES 2020 için etkinliğe katılım yapılacağı konusunda bilgiler veriliyor. Fakat dikkat çeken detay, posterin aydınlatılması sonrasında ortaya çıkıyor. Posteri aydınlattığınız zaman ekranda bir soru işaretinin olduğu telefonun geleceği görülüyor. Ekranda soru işareti ve tamamen çerçevesiz bir telefon sunulacağını net bir şekilde görüyoruz.

İlginizi Çekebilir: Xiaomi Mi Mix 4 Ekran Altı Kamera Sistemi Görüntülendi

Paylaşılan görselde bu telefon hangi modele ait olduğunu gösteren detaylar da var. Öyle ki görsel aydınlatıldığı zaman “MIX” yazısı net bir şekilde ortaya çıkıyor. Şu an için markanın Xiaomi Mi Mix serisinin farklı bir versiyonu bulunmuyor. Yani serinin Xiaomi Mi Mix 4 olarak devam etmesini bekliyoruz.

Haliyle görüntülenen Mıx yazısının yeni akıllı telefonları işaret ettiğini söylemek yanlış olmayacaktır. Ekran altında kamera sistemi ve Snapdragon 865 serisi işlemcileriyle gelme ihtimali olan yeni akıllı telefonların bu bağlamda Ocak ayı içerisinde tanıtılması bekleniyor. Tabii ki şu an için net bir açıklama yok. Tanıtılacak telefon başka bir modele ait bir telefon da olabilir. Bunlar için Xiaomi’nin CES 2020 etkinliğinde boy göstermesini beklemek gerekiyor. Xiaomi Mi Mix 4 modelinin 2020 yılı içerisinde satışa çıkması beklenmekte.