Xiaomi Mi MIX 4 Ortaya Çıktı – İşte Beklenen Telefon

Xiaomi Mi MIX 4

Uzun bir süredir yenilenmeyen Xiaomi Mi MIX serisi için sevindirici haberler gelmeye başladı. Son olarak akıllı telefonların tanıtım tarihi konusunda bilgiler paylaşılmıştı. Tanıtılıp tanıtılmayacağı merakla beklenen ve hala net olmayan akıllı telefonların şimdi ise yeni görselleri ortaya çıktı. Xiaomi Mi MIX 4 modeline ait olduğu iddia edilen görseller çok önemli bilgileri ortaya çıkarıyor.

Xiaomi Mi MIX 4 Nasıl Bir Tasarımla Gelecek?

Yeni seri akıllı telefonlara ait olduğu iddia edilen görsellere göre, ekran altında kamera sistemini görmek mümkün olacak. Daha önce Xiaomi’nin bu konuda bazı patent başvuruları yapmıştı. Paylaşılan patent görsellerinde ekranın altında ilk bakışta gözükmeyen kameraların kullanılacağı görülmüştü.

İlginizi Çekebilir: Xiaomi, Ekran Altı Kamera Teknolojisi Üzerinde Çalışıyor

Ön kameraya geçiş yapıldığı zaman ekranın şeffaf hale geldiği ve kameraların da ortaya çıktığı belirtilmişti. İşte bu kamera sisteminin Xiaomi Mi MIX 4 akıllı telefonlarında kullanılması bekleniyor. Yeni görseller de bunu net bir şekilde doğruluyor.

Bunun dışında telefonun kavisli ekran kullanmasının da söz konusu olacağı söyleniyor. Kavisli bir ekran kullandığı görülen Xiaomi Mi MIX 4 akıllı telefonlarının, sistem konusunda nasıl bir seri olacağı noktasında da bilgiler var. Buna göre telefonların Snapdragon 855+ işlemcilerini kullandığını göreceğiz.

Yeni amiral gemisi işlemcilerin yanında QuadHD çözünürlük değerine sahip olan ve 120 Hz yenileme hızına çıkan AMOLED ekranlara yer verilecek. Ön kameralar ekran altında gizli kameralar olacak ve 12 MP + 3 MP değerinde olacak.

Arka kısımda ise 108 MP + 20 MP + 12 MP + 5 MP kameraların kullanılması bekleniyor. Xiaomi Mi MIX 4 modelinin fiyatı kısmında ise herhangi bir bilgi yok. Telefonun 10 aralıkta tanıtılacağı düşünülmekte.