Xiaomi Mi Mix 3 İçin Android 10 Tabanlı MIUI 11 Arayüzü

Xiaomi Mi Mix 3 İçin Android 10 Tabanlı MIUI Arayüzü

Teknoloji devi olan Xiaomi, MIUI 11 arayüzünü Android 10 tabanlı olarak sunduğu akıllı telefonları çeşitlendirmeye devam ediyor. Son olarak Xiaomi Mi Mix 3 için Android 10 tabanlı MIUI 11 kararlı arayüzünü sunmaya başladı. Beta testleri 2 ayı geçtiği için, artık bu kararın son bulması bekleniyordu.

Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi, geçtiğimiz zamanlarda Xiaomi Mi Mix 3 için Android 10 tabanlı MIUI 11 kararlı arayüzünü ortaya koymuştu ancak bu arayüz, Android 9 tabanına sahipti. Dev akıllı telefon üreticisi ise bu çerçevede arayüzünü geliştirerek, Android 10 tabanlı MIUI 11’in kararlı sürümünü Mi Mix 3 severler için sunmuş oldu. Xiaomi Mi Mix 3’ün de eklenmesi ile beraber, artık Android 10 tabanlı MIUI 11 arayüzüne sahip akıllı telefonlara bir tane daha eklenmiş oldu.

Xiaomi Mi Mix 3 İçin Bu Sürüm Dağıtılmaya Başlandı mı?

Gerçekleştirilen Android 10 tabanlı MIUI 11 arayüzü, pek çok hata düzeltmesi ile piyasaya sürüldüğü için, şuan için kullanıcıları oldukça heyecanlandırmış durumda. Bununla beraber tasarımının ileri düzeyde oluşu ve günümüz tasarım stiline sahip olması, oldukça önemli bir yere sahip. Aynı zamanda yanıtların hızlı bir şekilde ortaya konulması, yeni bir oyun modunun telefon özelliklerine eklenmesi, yazı tiplerinin dinamik olması, sistemsel bir perspektifte karanlık modun aktif hale getirilmesi ve buna ek olarak ekranın sürekli olarak açık kalabilme özelliği, sürümün en önemli özellikleri arasında yer almaktadır.

Avantajlı ve oldukça etkin bir sürüm olmasına karşın şuan için bu sürümün uluslararası pazarda kullanılması mümkün değil. Xiaomi şuan için bunu yalnızca Çin’de kullanıcılara sunmuş durumda.

Tüm bu hususlarda avantaj sağlayacak olan bu arayüzün, sizi endişelendirmesine izin vermeyin. Çünkü sizler de Xiaomi Mi Mix 3’e sahipseniz, bu sürümün telefonunuza ulaşması çok fazla zaman almayacak. Güncellemenin telefonunuza ulaşıp ulaşmadığını da kontrol etmeniz oldukça kolay. Bunun için yapmanız gereken tek şey, telefonunuzda bulunan sistem güncellemeleri kısmına bakmanızdır. Otomatik olarak güncelleme telefonunuza gelmediği için, sistem güncellemelerine kendiniz girerek güncellemenin gelip gelmediğini kontrol edebilirsiniz.