Xiaomi Mi Band 3 Hindistan’da Ucuz Olarak Piyasaya Sürüldü

Xiaomi Mi Band 3 Hindistan'da Ucuz Olarak Piyasaya Sürüldü

Xiaomi’nin giyilebilir teknoloji alanında çıkardığı Mi Band 3, daha önce tanıtılıp, özellikleri hakkında geniş çaplı bilgi verilmişti. Ancak artık Hindistan’da piyasaya sürülmüş durumda.

Xiaomi’nin yeni çıkardığı ve henüz piyasaya sürmediği Mi Band 3, Hindistan’da satışa çıkarılmış durumda. Üstelik satış fiyatı oldukça düşük olduğu için, talep ve arz arasındaki farklılıklar üst seviyede. Bu nedenle talibi çok fazla olan bu akıllı bileklik, fiyat konusunda artışlara gebe olabilir. Yeni gelişmeler ve ürünün dünya çapında satışa çıkarılması, bu sürece etki edecek pek çok unsuru gözden geçirmeye sebep olacak.

Xiaomi Mi Band 3 Neden Önemli?

Akıllı bileklik alanında devrim niteliğinde özellikler taşıyan bu elektronik ürün, günümüz giyilebilir teknolojisi içerisinde önemli bir yere sahip. Özellikle şık bir tasarımı ve küçük bir boyuta sahip oluşu, ürünün tercih edilme potansiyelini yükseltiyor. Genel özelliklerine bakıldığında ise, bir önceki sürümünden pek farkı görülmemektedir. Ancak şık bir tasarıma sahip oluşu ve etkin özelliğini kaybetmeyişi, ürünün piyasasını şuan için güçlendiriyor.

Xiaomi Mi Band 3 Hindistan’da Ucuz Olarak Piyasaya Sürüldü

Kontrol mekanizmasının üst seviyede olması ve etkin bir arayüz ile işletilmesi, ön planda olan özellikler arasında yer alıyor. Bunun yanında;

Kalp atış sensörü talebinde bulunan pek çok Xiaomi sever kullanıcı, Mi Band 3’te bu özelliğin bulunmadığını görüyor. Aynı zamanda bu özelliğin akıllı bileklikte bulunmayışına, uygun fiyatlı olması etki etmiş olabilir. Çünkü fiyat konusunda alt seviyede olan bu ürün için mühendisler tarafından nabız sensörü iptal edilmiş. Xiaomi firması ise ürünü hayata geçirip satışa sunmaları sonrasında, kalp atış sensörü üzerinden hareketle değil de, diğer özellikleri ön planda tutularak bu ürünün kullanılması talep ediyor.