Xiaomi Mi 9T Satış Rakamları Açıklandı

Xiaomi Mi 9T 1

Amiral gemisi akıllı telefonlar arasında yer alan ve iddialı modellerden biri olan Xiaomi Mi 9T akıllı telefonları, Haziran ayında piyasaya sürülmüş ve markanın büyük oranda umut bağladığı akıllı telefon modellerinden biri olmuştu. İddialı akıllı telefon modelinin Çin genelinde satışları Redmi K20 adıyla devam etmişti.

Hem Çin de hem de global satışlarda ciddi rakamları geride bırakan Xiaomi Mi 9T akıllı telefonları için satış rakamları da açıklandı. 6 aydır piyasada olmasına karşın, telefonların satış rakamlarının beklenen rakamların üzerinde olduğunu görmekteyiz. Sadece 6 aylık sürede satışa sunulduğunu düşünecek olursak, seriyi bu şekilde değerlendirmek gerekiyor.

Xiaomi Mi 9T Ne Kadar Satış Elde Etti?

Telefonun satışa sunulduğu ilk 2 saat içerisinde kendi rekorunu kırdığı biliniyor. Markanın bu konuda rekorunu kıran akıllı telefon sadece 2 saat içerisinde 200 bin adet satış elde etmişti. Bir hayli ildi çeken akıllı telefon modelinin 30 günde ise yine bir rekor kırmış ve 1 milyon satış barajının üzerine çıkmayı başarmıştı.

İlginizi Çekebilir: Redmi K30 Özellikleri Açıklandı

Yeni akıllı telefonların diğer amiral gemisi akıllı telefon modellerine göre daha uygun fiyatlı bir seri olması da yine bu modelin öne çıkmasını ve satışların yükselmesini sağlamıştı. Bu konuda adımlar atan firmanın 180 günlük satış değerleri ise oldukça başarılı.

Paylaşılan rakamlara göre bu süre içerisinde 4,5 milyon adet Xiaomi Mi 9T akıllı telefon modeli satıldı. 5 milyona ulaşan satış rakamının elde edilmiş olması, Xiaomi’nin ne kadar iddialı olduğunu da net bir şekilde ortaya koymuş durumda. 1 yıllık süreçte çok daha yüksek satış rakamlarına ulaşacağı düşünülen akıllı telefonların getirdiği gelirler ise markayı memnun edecek gibi duruyor.