Xiaomi Mi 10’un Batarya Kapasitesi Sızdırıldı

Xiaomi Mi 10'un Batarya Kapasitesi Sızdırıldı

Xiaomi’nin uzun süredir beklenen amiral gemisi Xiaomi Mi 10, tanıtımının yapılması için belirlenen süre yaklaştıkça özellikleri ile gündeme gelmeye devam ediyor. Şimdi de batarya kapasitesi ile gündeme gelen Mi 10, yüksek bir batarya gücüne sahip olacak.

Yeni amiral gemisi ailesinde yer alan Xiaomi Mi 10 ile Mi 10 Pro, gün geçtikçe yeni sızıntılar ile gündeme geliyor. Weibo’da yapılan bir açıklamaya göre de, sızıntılardan biri batarya kapasitesi ile ilgili. Mi 10’un batarya kapasitesini yansıtan bu sızıntı, Mi 10 severler için de önemli bir haber konumuna geldi. Tanıtımına az bir süre kalmasına, özellikleri sır gibi saklanmasına karşın yaşanan bu sızıntılar, duracak gibi de değil. Her an yeni bir Mi 10 haberi ile karşı karşıya kalabiliyoruz.

Xiaomi Mi 10’un Batarya Kapasitesi Ne Kadar?

Xiaomi Mi 10 ile Mi 10 Pro hakkında, Xiaomi markasının kurucularından biri olan Lin Bin, sosyal medya platformlarında yer alan hesaplarından Mi 10 hakkında bahsetti ancak, bahsedilen konular çok da fazla merak uyandırıcı değil. Çünkü genel anlamda bilinen konulardan bahsediliyor. Bu nedenle iki cihaz ile ilgili de çok fazla bir bilgi ne yazık ki mevcut değil.

Xiaomi Mi 10’un tanıtılması için belirlenen süre yaklaştıkça, akıllı telefonun özellikleri de yavaş yavaş basına sızmaya devam ediyor. Bu kapsamda Weibo’da yer alan habere göre Xiaomi Mi 10’un batarya kapasitesi ile ilgili bir sızıntı yayımlandı. Bahsedilen ve büyük bir yakı uyandıran bu sızıntıya göre Mi 10’un batarya kapasitesinin 4500 ila 4800 mAh arasında değişiklik göstermesi bekleniyor. Bunun yanında hızlı şarj teknolojisine de entegre olması beklenen akıllı telefon, %0’dan %100’e 35 dakikalık bir sürede şarj olacak. Bunu etkileyen en önemli değerler arasında ise, telefonun yanında verilecek olan 66W değerindeki şarj aleti gösteriliyor.

Sızıntılara göre ortaya atılan bir diğer iddiaya göre ise, Xiaomi Mi 10’un Qualcomm’un Snapdragon 865 isimli işlemcisi piyasaya çıkacağı öngörülmektedir. İşlemcinin güç tüketimi konusunda optimize edilmiş olmasına karşın, akıllı telefon piyasaya çıkınca batarya kapasitesi ile bu konu hakkında daha net sonuçlar elde edilecek.

Exit mobile version