Xiaomi Mi 10 Pro’nun Hızlı Şarj Özelliği

Xiaomi Mi 10 Pro'nun Hızlı Şarj Özelliği

Xiaomi akıllı telefon devi, amiral gemisi Mi 10 olan ve aynı zamanda Xiaomi Mi 10 ile Mi 10 Pro’nun yerine konabilen iki adet akıllı telefon hazırlayacak. Telefonlar şirketin açıklamasına göre oldukça hızlı bir şekilde tam kapasiteli olarak şarj olacak.

Xiaomi Mi 10 ve Mi 10 Pro benzeri bir şekilde tasarlanacak ve üretilecek olan telefonlar, ortaya çıkan ve güvenilir olduğu düşünülen sızıntı maddesi çerçevesinde, 35 dakika gibi kısa bir sürede tam kapasiteli olarak %100 şarj olması bekleniyor. Aynı zamanda bu tür özelliklere ek olarak batarya gücünün uzun süre yönetilmesi de mümkün olabildiği için, 35 dakikada doldurulan şarj, kısa sürede dolduğu kadar, kısa sürede elbette ki tükenmeyecek. Bu nedenle yeni telefonların çok daha ön planda olup, satış hacimlerinin de oldukça yüksek seyretmesi bekleniyor.

Xiaomi Mi 10 Pro ve Önemi

35 dakikada şarj özelliği ile ön planda olacak olan Mi 10 Pro, bunun yanında pek çok özelliği de içerisinde barındırmaktadır. Çünkü telefonun tasarımı ve özelliklerine bakıldığında pek çok değeri ile öne çıkmaktadır. Peki, nedir bu değerler?

Şuan için girişimler olumlu yönde seyretse de, neticelenmiş bir durumun olmadığı da ortada. Bu nedenle Xiaomi’den farklı olarak bilinen, Oppo Reno Ace, akıllı telefon dünyasında en hızlı şarj teknolojisine sahip. Buna göre şarj özelliği 65 W’ı aşarak, 28 dakika içerisinde akıllı telefonun şarjı % 0’dan, % 100’e kadar çıkacak. Aynı zamanda da avantajları tüm bunlarla sınırlı olmayıp, bünyesinde 4000 mAh güç hücresi barındırmaktadır. Yakında Xiaomi’nin bu adımı ise, Oppo’yu geride bırakacak cinsten.