Xiaomi Mi 10 Pro Onaylandı – İşte Yeni Telefon

Xiaomi Mi 10 Pro

Xiaomi, satışların düşeceği iddiasının hemen ardından resmen atağa geçti. Markanın yeni akıllı telefonlarını bir bir ortaya çıkardığını görüyoruz. Son olarak Xiaomi Mi 10 Pro modeli için detaylar paylaşıldı. Yeni akıllı telefonların geleceği Xiaomi başkanı tarafından da onaylandı.

Çinli internet sitesi Weibo üzerinden onaylanan yeni akıllı telefon modelinin, geleceği de resmiyet kazanmış oldu.

Xiaomi Mi 10 Pro Neler Sunacak?

Xiaomi Başkanı Lin Bin tarafından onaylanan Xiaomi Mi 10 Pro akıllı telefonlarının özellikleri konusunda ise herhangi bir açıklama yapılmadı. Telefonun resmi olarak özellikleri açıklanmamış olsa da bu model ile gelecek özellikler konusunda bazı detaylara ulaşmış bulunuyoruz.

İlginizi Çekebilir: Xiaomi Mi MIX 4 Ortaya Çıktı – İşte Beklenen Telefon

Buna göre telefonun ekranı 120 Hz olacak. Ekran boyutu belli değil ancak 120 Hz yenileme hızı sunulacak ve QuadHD bir çözünürlük değeri elde edilecek. Bunun dışında işlemci kısmında ise Snapdragon 865 işlemcilerine yer verilecek. Önümüzdeki senenin amiral gemisi işlemcileri olarak karşımıza çıkmasını beklediğimiz Snapdragon 865 serisi işlemcilerle beraber yine iddialı bir akıllı telefonla karşı karşıya kalacağımızı söylemek yanlış olmaz.

Telefonun kamera kısmında ise 108 MP değerinde tek bir arka kamera bulunacak. MIUI 11 arayüzünün kullanılacağı akıllı telefonun yine farklı teknolojilerinden birisi de 66W hızlı şarj değeri olacak. Tüm bu özelliklerin kesinlik kazanmasını beklediğimiz tanıtım için geri sayım başladı. Şu an Xiaomi Mi 10 Pro tanıtım tarihi net değil. Fakat telefonun kesin olarak çıkış yapacağını artık biliyoruz. Tanıtım tarihi ortaya çıkacak olursa, yeni bilgileri paylaşacağız.