Xiaomi Isıtıcılı Powerbank Modelini Tanıttı

powerbank

Xiaomi, akıllı ürünler konusunda ürün skalasını sürekli olarak geliştirmeye devam ediyor. Akıllı telefonları kadar akıllı ürünleriyle de gündeme gelen markanın son olarak yeni seri powerbank cihazlarını tanıtıma çıkardığı açıklandı. Fakat bu kez farklı bir ürünle karşı karşıyayız. Bu kez Xiaomi, aynı zamanda ısıtıcı olan powerbank modelini tanıttı.

Xiaomi Isıtıcı Görevi Gören Powerbank

Mini bir boyuta sahip olan powerbank, Retro bir görüntü ile geliyor. Sanki elinizde mini bir radyo varmış gibi bir hisse kapılıyorsunuz. Mini boyutlarıyla dikkat çeken ve dairesel hatlara sahip olan taşınabilir bataryanın üstünde mini bir ekran bulunuyor. Bu ekranın görevi ise bambaşka.

Bu ekran taşınabilir şarj cihazının ısısını gösteriyor. Öyle ki yeni ürün aynı zaman da bir ısıtıcı olarak kullanılabiliyor. 52 dereceye kadar ısıya çıkabilen cihazın, ellinizi ısıtması için en iyi alternatiflerden biri olduğunu söyleyebiliriz.

İlginizi Çekebilir: Hayatınızı Kolaylaştıracak Xiaomi Akıllı Fener

Çift taraflı ısıtma sistemine sahip olan taşınabilir şarj cihazı, alüminyum ve özel bir plastik malzemeden üretilmiş durumda. Xiaomi tarafından yapılan açıklamalara bakacak olursak, bu katmak yapısıyla beraber cihaz son derece güvenli. Isınması ve taşınabilir bir batarya olmasına rağmen marka herhangi bir yanma ya da patlama gibi bir risk olmadığını söylüyor. Tabii ki bu Xiaomi tarafından verilen garanti.

İşin powerbank kısmına geldiğimiz zaman ise 5000 mAh değerinde bir pil kapasitesi olduğunu ekleyelim. Tabii ki bu kapasite ısıtma için de kullanılan kapasite. Yani cihazı ısıtma görevi için kullandığınız zaman da batarya düşüyor.

Tüm özellikleri ve şık görüntüsüyle beraber Xiaomi ısıtıcı özellikli taşınabilir şarj cihazının fiyatının ise 20 dolar olarak açıklandığını ekleyelim.