Xiaomi Bir Rekora Daha İmza Attı

Xiaomi Bir Rekora Daha İmza Attı

Ürettiği akıllı telefonlar ile gündemden düşmeyen Xiaomi, rekorları ile de adından söz ettirmeye devam ediyor. Bu sefer de kutu açılımı ile ilgili bir rekor ile gündeme geldi.

Guinness Rekorlar Kitabı’na başvurarak bir etkinliğe imza atan Xiaomi, teknoloji alanındaki gelişimini sürdürmeye devam ediyor. Düzenlediği bu etkinlik ile kutu açılımı rekoru kıran akıllı telefon üreticisi, şuan için gündemden düşmeyen şirketler arasında yerini aldı. New York’ta düzenlenen bir etkinlik ile gündeme gelen Xiaomi şirketi, kutu açılımı etkinliği ile bu özelliğini gün yüzüne çıkarmış durumda.

Yüzlerce kişinin katıldığı etkinlikte kırılan rekor sayesinde elde edilen görsel şölen, firmanın güncüne güç katmaya devam ediyor. New York’un Dünya Ticaret Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlik ile kırılan rekor dikkatlerden kaçmadı.  Daha önce “kutu açılımı” ile bir rekor kıran Xiaomi, gerçekleştirdiği bu etkinlik ile rekorunu da geliştirmiş oldu. 643 ile ilk seferde açılan kutu sayısı, New York’ta gerçekleştirilen bu etkinlik ile 703’e çıkarıldı.

Kutu Açılımı Rekoru Guinness Rekorlar Kitabı’nda

Guinness Rekorlar Kitabı’na giren rekorda, aynı alanda toplanan 703 kişi kutu açılımı gerçekleştirerek, etkinliğin dünya genelinde duyulması da sağlanmış oldu. Kişilerin elinde bulunan kutuların tamamında akıllı telefon olmamakla beraber, pek çok farklı teknolojik ürün kutularda yer aldı. Etkinlik kapsamındaki kişilerin, elinde bulunan kutularda ne olduğu konusunda kendilerinin de fikri olmamasına karşın, bu eğlenceli etkinlik teknoloji dünyasında ses getirdi.

Xiaomi’nin elde ettiği rekorlar elbette ki bununla sınırlı değil. Bundan önce Hindistan’da 500 adet Mi Store açılışı yaparak bir rekora imza atmıştı. Bunun yanında dünyanın en büyük telefon puzzle’ını yapan şirket, bu rekor ile de Guinness Rekorlar Kitabı’nda yer aldı. Dev bir Mi logosunu Hindistan’da hayata geçiren Xiaomi, bu anlamda yine bir Guinness Rekorlar Kitabı tecrübesi yaşamış oldu.

Bahsedilen rekorların yanında New York’ta gerçekleştirdiği bu etkinlik ile “kutu açılımı” rekorunu 643 kişiden 703 kişiye çıkaran Xiaomi, önemli bir teknoloji devi olduğunu tüm kamuoyuna göstermiş oldu. İlerleyen zamanlarda yeni rekor denemelerine de imza atması beklenen Xiaomi, gelişimini sürdürmeye devam ediyor.