RedmiBook için Detaylar Ortaya Çıktı

RedmiBook

Xiaomi’nin alt markası olan Redmi, kısa süre sonra yeni akıllı telefon modellerinin tanıtımını yapacak. Markanın yeni akıllı telefon modellerinde kullanacağı işlemcilerin de kesinlik kazandığından söz etmiştik. Serinin içerisinde Snapdragon 765G serisi işlemcilerin kullanılacağı ve Redmi K30 modellerinin 5G destekli modeller olacağı da açıklanmıştı. Bu açıklamaların hemen sonrasında bu kez ise RedmiBook modeli ortaya çıktı.

Redmi K30 akıllı telefonlarıyla beraber sunulması beklenen yeni laptop modeli RedmiBook için ilk afiş görselleri de ortaya çıktı. Afiş görsellerinin sonrasında tasarım konusunda detayları da elde etmiş olduk.

RedmiBook İnce Kasayla Geliyor

Yeni laptop modelinin başta tasarım kısmında farklı sunduğunu görmek mümkün olacak. Çerçevesiz serilere oldukça benzer bir yapıda bilgisayarın sunulması söz konusu olacak. Boyut kısmında ise iki farklı boyut karşımıza çıkacak. 13 inç ve 14 inçlik iki farklı kasa boyutundan herhangi birini tercih edebileceksiniz.

İlginizi Çekebilir: Snapdragon 765G Kullanan İlk Telefon Redmi K30 Olacak

Tanıtımdan önce Weibo üzerinden paylaşılan afişler ve yine Weibo üzerinden yapılan yorumlara göre bu modelin teknik özellikleri de üst düzey olacak. Teknik özelliklerin yüksek tutulması nedeniyle fiyat kısmında da iddialı bir seriyle karşılaşmış olacağız.

Akıllı konuşmacı özelliği, WİFİ yönlendirme özelliği, çerçevesiz ekranı gibi artılarla beraber bu modelin tanıtımının da 10 Aralık tarihinde yapılacağını ekleyelim. RedmiBook fiyatı ve özellikleri konusunda tüm detayların açıklanacağı tanıtımın hemen sonrasında, bilgilere yer vereceğiz. Şimdilik detaylar bu şekilde. Aynı günde amiral gemisi akıllı telefonların da tanıtılacağını tekrar hatırlatalım.