RedmiBook 13 Serisi Tanıtıldı

RedmiBook 13

Redmi, merakla beklenen tanıtım etkinliğini bugün düzenledi. Marka yeni seri ürünlerinin tanıtımını gerçekleştirdiği etkinliğinde ilk olarak Redmi K30 akıllı telefonlarını açıkladı. Bu tanıtım sonrasında ise RedmiBook 13 modelinin tanıtımı gerçekleştirildi.

Laptop kategorisinde markanın yeni ürünleri olarak sunulacak olan RedmiBook 13 serisinin özellikleri de bir hayli dikkat çekmeyi başardı. Özellikle serinin yenilenmiş olan tasarımı, bu modelin bir hayli dikkat çekmesini sağlamış oldu.

RedmiBook 13 Tüm Özellikleri

Yeni serinin başta dikkat çeken bölümü, ekran kasa oranı. Ekran kasa oranı kısmında çok daha ince çerçeveler sunulmuş ve ekranın genel kullanım alanı daha geniş olmasına karşın görüş açısının da çok daha iyi olduğunu söylemek lazım. İnce çerçeveler hem modele bir işlevsellik kazandırıyor hem de daha şık bir görüntü sunulmasını sağlıyor.

İlginizi Çekebilir: Redmi K30 Özellikleri Açıklandı

Klavye ve Touchpad yerleşimi ise standartların içerisinde kalmış gibi gözüküyor. RedmiBook 13 modelinin ekran boyutundan da söz edelim. Serinin ekranı 13.3 inç boyutunda. Full HD+ çözünürlük değerine sahip olan ekran için sunulan ekran kasa örneği ise %89 olarak açıklandı. Bu da yine önemli artılar arasında gösterilebilir.

İşlemci kısmında ise Intel Core i5 ve i7 serisi 10.nesil işlemciler kullanılıyor. Farklı seçenekleri kullanıcılar kendilerine göre seçebiliyorlar. RAM kısmında ise 8 GB RAM miktarı var ve bu miktar standart olarak sunuluyor.

Nvidia GeForce MX250 serisi ekran kartları ve 512 GB depolama alanı da bulunan RedmiBook 13, fiyat kısmında ise 597 dolarla başlangıç fiyatı sunuyor. Serinin en yüksek özelliklerine sahip olan cihazını seçtiğiniz zaman ise 739 dolar gibi bir ödeme yapmanız gerekiyor. Satışların 12 Aralık tarihinde başlayacağı da duyuruldu. Tabii ki bu Çin için açıklanan satış tarihi. Diğer bölgelerde durum değişebilir.