Redmi K30 Videosu Yayınlandı

Redmi K30

Xiaomi’nin alt markası olmasının yanında en iddialı Çinli akıllı telefon üreticilerinden de biri olduğunu bildiğimiz Redmi için geri sayım hızlandı. Markanın yeni amiral gemisi akıllı telefon modelleri çok kısa bir süre sonra gelecek. Redmi K30 akıllı telefonlarının tanıtılmasından sonra detayları öğreneceği ancak şimdiden birçok özellik için sızıntıların ortaya çıktığını da ekleyelim. Özellikle telefonların tasarımı konusunda çok önemli bilgiler var.

Redmi K30 Tasarımı Nasıl Olacak?

Sızdırılan yeni bir video, Redmi K30 akıllı telefonlarında nasıl bir tasarım kullanılacağını ortaya koydu. Yeni akıllı telefon videosunda, arka kısımda dairesel alan içerisinde yer alan kameranın geleceği bir kez daha doğrulanıyor. Kameraların üst üste sıralandığını görmekteyiz.

İlginizi Çekebilir: Xiaomi Redmi K30 Fabrika Görseli Yayınlandı

Zaten daha önce paylaştığımız görsellerde de bu yönde birçok detayın ortaya çıktığını belirtmiştik. Açıkçası paylaşılan yeni videoda bunu doğrulamış oldu. Yine ön kısımda da kullanılacak olan tasarım doğrulanmakta. Ön kısımda kullanılacak olan tasarımda da yan yana sıralı bir şekilde ön kameralara yer verilecek.

Ekrana gömülü olarak gelen ön kameralar dışında beklentimiz karşılanmış durumda çünkü tamamen çerçevesiz bir akıllı telefon kullanılacağı görüntüleniyor. Telefonun tasarımı kesin bir şekilde doğrulanmış oldu. Dilerseniz teknik özelliklerden de söz edelim.

[bs-embed url=”https://fdn.gsmarena.com/imgroot/news/19/12/redmi-k30-hands-on-video/gsmarena_001.mp4″]https://fdn.gsmarena.com/imgroot/news/19/12/redmi-k30-hands-on-video/gsmarena_001.mp4[/bs-embed]

Redmi K30 modelinde Snapdragon 730 ve Snapdragon 765G serisi işlemciler kullanılacak. Pro modelinde farklı bir işlemci göreceğiz. Toplamda 3 farklı versiyon gelecek. RAM kısmında ise 6 GB ile 8 GB arasında seçim yapılacak. 6.67 inçlik ekranın Full HD+ çözünürlük değeri olduğunu da ekleyelim.

Kamera kısmına geçtiğimiz zaman ise telefonların 64 MP ana kamerası + 8 MP + 5 MP + 2 MP dörtlü arka kamerası bulunacak. Ön kısımda ise 20 MP + 2 MP değerinde çift kamera kullanılacak.

Exit mobile version