Redmi K30 Renk Seçenekleri Belli Oldu

Redmi K30-mor

Xiaomi’nin alt markası olsa da amiral gemisi akıllı telefon yarışında karşımıza çıkmaya devam eden Redmi için gündem K30. Yeni akıllı telefonlar için iddialı özelliklerin sunulacağı ve telefonların benzeri bir tasarımla geleceğini daha önce birçok haberimizde paylaşmıştık. Yeni akıllı telefonlar için merak edilen tüm detaylar da ortaya çıkmaya devam ediyor. Son yazımızda Redmi K30 videosunun sızdırıldığını ve tasarımın kesinlik kazandığını paylaşmıştık. Şimdi ise Redmi K30 renk seçenekleri belli oldu.

Redmi K30 Renk Seçenekleri

Açıkçası renk seçenekleri oldukça önemli. Çünkü marka bu modelle beraber yeni bir deneme içerisine giriyor. Telefonların tasarım kısmında önemli bir değişiklik aldığını göreceğiz. Dairesel kamera alanıyla beraber çok daha parlak bir arka yüzey gelecek.

Bu noktada renk seçenekleri de tamamlayıcı bir öge olarak değerlendirilecek. Haliyle sunulacak olan renk seçeneklerinin öneminin büyük olduğunu söyleyebiliriz. Ortaya çıkan basın görsellerini değerlendirdiğimiz zaman ise Redmi K30 renk seçeneklerinin başarılı olduğunu görüyoruz.

Paylaşılan basın görsellerine göre yeni seri akıllı telefonlar 4 ana renk üzerinde gelecek. İlk renk seçeneği Gradient Blue olarak isimlendirilen mavi renk seçeneği olacak. Açık ve parlak bir mavi tonunun sunulacağı renk oldukça dikkat çekici olacak.

İlginizi Çekebilir: Redmi K30 Videosu Yayınlandı

İkinci renk seçeneği ise pembe olacak. Kırmızı ile pembe arasındaki bir tona sahip olacak telefon yine göz alıcı bir renkle geliyor. Bir başka renk seçeneğimiz ise mor renk seçeneği olacak. Bu zamana kadar sızdırılan görsellerde de mor renk seçeneğinin bir hayli dikkat çektiğini görmüştük.

Son renk seçeneğimiz ise Redmi K30 gümüş renk seçeneği olacak. Parlak bir renk olmayacak mat bir renk olarak gelecek gümüş renginin ne kadar tercih edilebilir olacağı ise tartışılır.