Redmi K30 Makro Çekim Örnekleri Paylaşıldı

Redmi K30

10 Aralık Redmi için büyük gün. Birkaç aydır beklediğimiz yeni akıllı telefon modelleri Redmi K30 için geri sayım başladı. Serinin yeni akıllı telefonları kısa süre sonra tanıtılacak. Yeni akıllı telefonların tanıtımının hemen arkasından Redmi K30 serisinin satışa çıkmasını bekliyoruz. Tanıtıma az bir süre kala telefonla ilgili bilgiler de gelmeye devam ediyor. Son olarak Redmi K30 akıllı telefonlarının kamera çekim örnekleri paylaşıldı.

Weibo üzerinden paylaşılan kamera örnekleri, markanın ne kadar iddialı olacağını da ortaya koyuyor. Öyle ki çekimler, makro modunda çekimler. 2 cm makro çekim yapabilen telefonların, bu konuda ne kadar başarılı olduğunu net bir şekilde görüyoruz.

Redmi K30 Kamerası Şaşırtacak

Paylaşılan görseller Redmi K30 akıllı telefonlarının makro çekim modunda ne kadar başarılı olacağını net bir şekilde göstermekte. Çekimlerde görüyoruz ki söz konusu akıllı telefonlar 2 santimetreye kadar çekim yapabilen süper bir makro lens ile donatılmış. Çoğu akıllı telefonun makro odaklamasının 2 katına sahip olacak olan bu değer, Redmi K30 kameralarının biraz daha öne çıkmasını sağlayacak.

İlginizi Çekebilir: İki Farklı Redmi K30 Modeli Yolda

Ayrıntılı bir şekilde çekim yapmanıza olanak sağlayacak makro lenslerin yanında akıllı telefonda 64 MP Sony IMX686 sensörlerini göreceğiz. Bu sensörler ana kamera olacak. Toplamda 4 arka kamera ile gelecek olan akıllı telefon, 20 MP çift selfie kamerasına da sahip olacak.

Çift selfie kamerasının ekrana gömülü olarak geldiğini göreceğiz. Resmi tanıtımın 10 Aralık tarihinde yapılacağını da bir kez daha hatırlatalım. Ana modellerin dışında bir de Pro modeli sunulacak. Pro modelde kamera konusunda ekstra bir artı olup olmayacağını tanıtımla görmek mümkün olacak.