Redmi K30 AnTuTu Sonuçları Ortaya Çıktı

Redmi K30 AnTuTu

Redmi yeni akıllı telefonları için 1 aydır yeni iddialar gündeme gelmeye devam ediyor. Telefonların özelliklerinin neler olacağı konusunda uzun süredir yazılar paylaşıyoruz. Tüm bu paylaşımları da takip eden kullanıcılar bilecektir, iddialı model iki farklı versiyonla gelecek. Bir versiyonda 5G desteği bulunacak ve bu modelde yeni tanıtılan Snapdragon 765G işlemcileri kullanılacak. Yenilenmiş olan işlemcilerle beraber gelecek olan 5G destekli versiyon için bu kez ise AnTuTu testleri ortaya çıktı. Redmi K30 AnTuTu puanları ise oldukça iddialı bir seri ile karşılaşacağımızı kanıtlıyor.

Redmi K30 AnTuTu Sonuçları Nasıl?

10 Aralık 2019 tarihinde tanıtılacak olan yeni akıllı telefonun işlemcileri amiral gemisi serisi akıllı telefonları aratmayacak olan işlemciler. Sadece bu yönüyle bile yeni akıllı telefonların performans konusunda bir adım önde olduğunu gösteriyor.

İlginizi Çekebilir: Xiaomi Redmi K30 Pro Satış Tarihi Belli Oldu

Zaten ortaya çıkan AnTuTu sonuçlarında da bunu net bir şekilde görüyoruz. Telefonların 8 çekirdekli işlemcileri 98651 puan aldı. Grafik işlemcisi kısmında ise Redmi K30 AnTuTu puanının 87564 olduğunu görüyoruz.

Her iki puanlamada da Redmi K30 AnTuTu testlerinin başarılı olduğu net bir şekilde görülüyor. Yeni akıllı telefonların bu puanı almasını sağlayan işlemcilerden de söz etmek gerekiyor. Yeni akıllı telefon içerisinde Snapdragon 765G serisi var ve toplamda 8 çekirdek sunuluyor. 7 nm üretim sürecinden geçen işlemciler 1 adet Cortex A76 Kryo 475 Prime 2.4 GHz çekirdek, 1 adet Cortex A76 Kryo 475 Gold 2.2 GHz çekirdeklere ve 6 adet Cortex A55 Kryo 475 Sılver çekirdeklerine sahip olacak.

Bu değerlerle beraber baktığımız zaman Redmi K30 AnTuTu puanlarının yüksek olması gayet normal. Tabii ki kesin bilgileri tanıtımın hemen sonrasında göreceğiz ancak şimdiden iddialı bir akıllı telefon modeliyle karşılaşacağımız kesin duruyor.