Redmi AI Speaker Play Duyurusu Yapıldı

Redmi AI Speaker Play

Redmi yeni ürünleri için beklenen adımı attı. Firma yeni ürünler kısmında akıllı telefonlarıyla öne çıktı. Redmi K30 modellerinin tanıtımını gerçekleştiren ve tasarımı ile dikkat çeken bir akıllı telefon sunan marka, hemen sonrasında ise yeni seri laptop modellerini tanıttı. Yine uygun fiyatlı olan RedmiBook modelleri de gerek tasarım gerekse de fiyatları ile dikkat çekti.

Ürünlerinin tanıtımına devam eden marka, aynı etkinlikte Redmi AI Speaker Play cihazının tanıtımını da gerçekleştirdi. Tasarımı ile dikkat çeken yeni akıllı hoparlör modelinin hem tasarımı hem de teknik özelliklerinin oldukça başarılı olduğunu da söylemek gerekiyor.

Redmi AI Speaker Play Neler Sunuyor?

Yeni akıllı hoparlör modelinin dikdörtgen tasarımıyla geldiğini görüyoruz. Tamamen dikdörtgen tasarıma sahip olan serinin ön yüzünde geniş bir hoparlör alanı bulunuyor. Delikli ön ızgara kısmını öne çıkaran serinin ön yüzü tamamen ses çıkış kanallarıyla desteklenmiş durumda.

İlginizi Çekebilir: Redmi K30 Özellikleri Açıklandı

Teknik özelliklere baktığımız zaman ise yeni serinin Xiaomi’nin yenilenmiş olan sanal asistanının sunulduğu açıklandı. 3.nesil XiaoAi yapay zekalı olan akıllı hoparlör böylece ilk kez erkek sesinin kullanıldığı Xiaomi sanal asistanına sahip olan cihaz oldu.

Diğer akıllı cihazlarla Bluetooth Mesh üzerinden doğrudan eşleşebilen serinin hoparlör kısmında ise 5W gücünde tek bir büyük hoparlöre sahip olduğunu görüyoruz. Tamamen ses çıkışına odaklanmış olan bu sistemin dışında CrystalWave desteğinin sunulduğu da açıklandı.

Tüm bu özellikleri ile Çin genelinde satışa çıkacak olan Redmi AI Speaker Play modeli için açıklanan satış fiyatı ise 79 yuan oldu. Yani vergiler hariç 65 TL gibi bir fiyatın sunulduğunu görüyoruz. Satışların Avrupa’da yapılı yapılmayacağı konusunda açıklama yok.