Oyuncular İçin Çıkarılan Xiaomi Black Shark 3’ün Yeni Özellikleri

Oyuncular İçin Çıkarılan Xiaomi Black Shark 3'ün Yeni Özellikleri

Xiaomi akıllı telefon üreticisi, her alanda ürettiği akıllı telefonlarına bir yenisini daha eklemeyi planlıyor. Buna göre, oyuncular için tasarladığı bir telefon olan Xiaomi Black Shark serisine yeni bir telefon daha eklenecek.

Xiaomi Black Shark serisine eklenmesi planlanan Black Shark 3, 5G destekli bir yapıya sahip olacak. Aynı zamanda Çinli teknoloji kaynaklarının verdikleri bilgilere bakacak olursak, oyuncular için üretilen Black Shark 3’ün onaydan geçtiği söylentiler arasında. Tamamen özellikleri belirlenmese de, Black Shark 3’ün 5G destekli olacağı söyleniyor. Bu anlamda oyun severleri heyecanlandıracak yeni bir akıllı telefon şuan için gündeme gelmiş durumda.

Xiaomi akıllı telefon üreticisi, oyuncular için tasarladığı telefonlar konusunda uzun süredir herhangi bir açıklama yapmıyordu. Bunun üzerine ortaya çıkan haberlere bakılacak olursa, Black Shark 3’ün ortaya çıkarılması ve tanıtımının yapılması çok fazla zaman almayacak. SHARK KLE-A0 olarak adlandırılan telefon, Çin Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın verdiği bilgilere göre Black Shark 3 5G olacak gibi. Bu anlamda akıllı telefon kullanıcıları heyecanlandıracak durumların tamamı da oluşmuş oldu.

Xiaomi Black Shark 3 Ne Zaman Piyasaya Sürülecek?

Black Shark serisinin kurucusu olarak bilinen Wu Shimin, şirketin esasları arasında 5G destekli bir telefonun olduğu ve bu telefonun piyasaya sürülmesi için gerekli olan hazırlıkların da yapıldığını söylemişti. 2020 yılının ilk 6 aylık bölümünde piyasaya sürülmesi beklenen Black Shark 3 5G’nin tasarımı veya özellikleri ile ilgili herhangi bir bilgi de ne yazık ki mevcut değil. Akıllı telefon hakkında bilinenlere göre elde edilen net sonuçlar, cihazın 5G teknolojisine sahip olacağı yönünde.

Black Shark serisinin son telefonu, Black Shark 2 Pro olarak piyasaya sürülmüştü. Bu telefon Qualcomm Snapdragon 855+ işlemciye sahip olup, 4000 mAh batarya kapasitesine sahipti. Bunun yanında 6.39 inç ekran boyutuna sahip olan telefon, 27W hızlı şarj teknolojisini de içeriyor. Serisinin 3. telefonu ise oyuncular için oldukça iyi özellikler taşıyacak gibi. Bu sayede Black Shark 3 5G ile oyun oynayan oyuncular, teknik özellikler ve tasarımlar konusunda akıllı telefondan oldukça memnun olacaklar.

Exit mobile version